5 слушних порад, які допоможуть обрати якісне ліжко для сну до спальні

ATinformСтатьи 17.07.2022 в 12:347056Обсудить
5 слушних порад, які допоможуть обрати якісне ліжко для сну до спальні
Ілюстрація / Світлина: з відкритих джерел
У матеріалі розкажемо про тонкощі вибору ліжка для спальні та виділимо п'ять основних критеріїв вдалої покупки.

У середньому кожна людина проводить у ліжку щонайменше 7 годин на добу. Якщо перерахувати цю статистику глобально, ми відводимо на сон близько третини життя. Цілком логічно, що такий значний проміжок часу слід проводити в найбільш комфортних умовах.

Основа правильної організації спального місця — вибір якісного ліжка до спальні. Каталог інтернет-магазину magdek.com.ua пропонує широкий асортимент, орієнтуватися в якому може не кожен. Спробуємо розібратися в тонкощах вибору ліжка та виділимо п'ять основних критеріїв вдалої покупки.

5 правил грамотного вибору ліжка для сну до спальні

  1. Розмір. Перше, на що потрібно звернути увагу під час вибору моделі — її розміри. Якщо предметом пошуку є двоспальне ліжко, його ширина повинна становити не менше 160 см. Стандартна ширина для односпальних моделей вдвічі менша (80 см). Якщо квадратура спальні дозволяє, рекомендується вибирати ліжка ширше стандартних, щоб залишити невеликий запас зростання.
  2. Підстава ліжка. Моделі із пружинною серцевиною відмінно поєднуються з монолітною основою. При виборі варіанта з ламельною основою краще віддати перевагу виробу з якомога більшою кількістю ламелей. Чим більше, тим ширше розкриваються ортопедичні властивості матраца.

    ліжко в спальню

  3. Функціональні можливості. Сучасна спальня є не тільки місцем для сну та відпочинку, але також є сховищем для безлічі речей. При виборі ліжка рекомендуємо звернути увагу на моделі із відсіками для зберігання білизни. Місткий короб відмінно підійде для зберігання постільної білизни домашнього одягу, іграшок та різних дрібниць. Такий варіант заощадить чимало місця та допоможе у підтримці порядку.
  4. Матеріали виготовлення. Сучасні виробники пропонують широкий вибір моделей з натурального дерева, МДФ, ЛДСП, металу, плетених матеріалів. Саме матеріали виготовлення прямим чином впливають на довговічність та якість ліжка. Максимальною міцністю відрізняються ліжка з деревини та металу. Незалежно від матеріалу каркаса, важливо звернути увагу на якість кріплень та фурнітури.
  5. Якість матеріалу оббивки. На деяких моделях оббивка є на бічних панелях і на узголів'ї. З міркувань практичності рекомендується вибирати модифікації з оббивкою із щільної тканини, натуральної чи синтетичної шкіри, замші. Дані матеріали не тільки приємні тактильно, але також не потребують складного догляду.

Також важливим фактором при виборі ліжка є його ціна. Заощаджувати на такій важливій покупці безглуздо, адже якісна модель не може коштувати дешево.

Розумне рішення — купити ліжко Київ рекомендує вибирати середньоцінової категорії, якщо бюджет обмежений. Навіть якщо під час експлуатації такого ліжка виникнуть проблеми, їх легко вирішити в рамках гарантійного терміну.

Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред ATinform

17.07.2022 в 12:34
4.5 из 5 // 2 Спальня, ліжко
Комментариев нет.
Войдите, чтобы оставить комментарий.