5 відмінностей євроруберойду від звичайного руберойду: особливості та що варто знати споживачу

ATinformСтатьи 30.01.2023 в 01:40553Обсудить
5 відмінностей євроруберойду від звичайного руберойду: особливості та що варто знати споживачу
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
Якщо обирати різновид продукції, то найкраще буде купити євроруберойд кокрівельний, що має кілька вагомих переваг.

Руберойд – якісний покрівельний матеріал, який продають в рулоні. Його використовують як гідроізолючий матеріал, тому дах надійно захищений від вологи та атмосферних опадів. Також серед його переваг виділяють високу міцність. Його не легко порвати, на ньому не утворюється корозія, та руберойд захищений від хімічного впливу, грибків.

Різновиди продукції

Загалом можна назвати чотири види такого руберойду, серед яких:

  • Пергамін. Досить дешевий на вітчизняному ринку матеріал. В основі його лежить картон, який просочений бітумом. Зверху нанесена базальтова крихта. Використовувати такий матеріал можна 10 років. Для того щоб збільшити термін експлуатації, варто нашаровувати матеріал в кілька шарів.
  • Склоізол. Він відрізняється від першого матеріалу кращою якістю самих покрівельних шарів. Варто відмітити, що і основа зі скловолокна більш якісна у такому матеріалі. Такий вид коштує більше, ніж перший матеріал, однак і його експлуатаційний термін відповідно складатиме 15 років, а то й більше.
  • Рубемаст. Даний матеріал виготовляють фірми з покрівельного картону. Що стосується його нижньої частини, то на неї наплавляють досить велику кількість бітуму. Використовувати рубемаст можна до 12 років.
  • Євроруберойд. Цей матеріал представляє найбільш сучасний вид, який поєднує фактично характеристики усіх інших видів матеріалу. Основа складається з гідросклоізолу. А покривні шари наносити варто на обидві сторони євроруберойду.

Якщо обирати різновид продукції, то найкраще буде купити євроруберойд кокрівельний, що має кілька вагомих переваг.

Великий термін експлуатації

Безумовно, сучасні будівельні роботи потребують відповідної продукції, яка довго та надійно прослужить. Кокрівельний євроруберойд, що пропонує виробник Ореол-1, саме такий варіант, який не підведе багато років.

5 відмінностей євроруберойду від звичайного руберойду: особливості та

Універсальність

Матеріал підійде для промислових об’єктів, жилих будівель, дач, використовується для гідроізоляції даху та підлоги гаражу. Також його використовують для скатних покрівель, фундаментів.

Надійний захист приміщення

Якщо використати евроруберойд, та можна захистити усі приміщення від дощу та талої води. Його можна покласти навіть якщо виявили проблему с протіканням для її усунення.  Для вибору відповідного матеріалу, рекомендується витратити достатню кількість часу на ознайомлення з виробником евроруберейда та його особливостями.           

Аватар Nikolis Николай Лисов / Nikolis
Журналист ATinform

30.01.2023 в 01:40
0.0 из 5 // 0 євроруберойд, будівницство, кровля
Комментариев нет.
Войдите, чтобы оставить комментарий.