Анчелотті зробить Луніна основним воротарем Реала — AS

ATinformСпорт 15.12.2023 в 17:31175Обсудить
Анчелотті зробить Луніна основним воротарем Реала — AS
Фото: Getty Images
Іспанські журналісти твердять, що італійський наставник мадридців зробив остаточний вибір стосовно голкіпера.

Андрій Лунін стане основним голкіпером Реала, принаймні до того часу, поки з лазарету не повернеться Тібо Куртуа. У цьому певні журналісти авторитетного видання AS.

За інформацією журналістів, головний тренер мадридців Карло Анчелотті зробив остаточний вибір між Кепою Аррісбалагою і українцем на користь останнього.

Нагадаємо, раніше італійський наставник вважав, що за відсутності травмованого Тібо Куртуа основним має бути іспанець, якого взяли в оренду з Челсі. Але, за даними джерела, спеціаліст змінив своє рішення після поєдинку чемпіонату проти Бетіса. Гра завершилась унічию 1:1, а сам Лунін кілька разів рятував столичну команду від голу.

Відтоді тренер не бачить причин повертати Луніна на лаву запасних, бо українець став сильнішим. Він має кращий відсоток сейвів, ніж Кепа (86 проти 77) і часто виручав у складних ситуаціях, що привертало до цього увагу. Андрій грає значно впевненіше, ніж тоді, коли виходив на поле у минулому сезоні.

Нагадаємо, 24-річний голкіпер у поточному сезоні провів 8 матчів за Реал, у яких пропустив 5 голів та 4 рази залишив свої ворота у недоторканості.

Аватар Skibair Ирина Скиба / Skibair
Журналист ATinform

15.12.2023 в 17:31
5.0 из 5 // 2 Лунін, Анчелотті, Реал
Комментариев нет.
Войдите, чтобы оставить комментарий.