Для любителів «лопатофонів»: 6 найкращих телефонів із великим екраном у 2024 році

ATinformТехно Вчера в 20:3092Обсудить
Для любителів «лопатофонів»: 6 найкращих телефонів із великим екраном у 2024 році
Фото: скриншот
До списку потрапили пристрої від Samsung, Apple, OnePlus, Google і Motorola

Більшість сучасних телефонів оснащені великими екранами – на таких зручніше друкувати повідомлення, дивитися відео, скролити соцмережі та грати. Їх ще називають фаблетами – вони являють собою проміжну ланку між стандартним телефоном і планшетом.

Якщо вам потрібен смартфон з функціональністю планшета, то в Tom's Guide склали свій список найкращих телефонів з великим екраном діагоналлю від 6.7 дюйма.

  • Samsung Galaxy S24 Ultra – найкращий загалом. За свої гроші він пропонує 120-герцовий AMOLED 2X-дисплей на 6.8 дюйма з 4K-роздільною здатністю і піковою яскравістю 1750 ніт, просунуті камери, найпотужнішу апаратну начинку і великий час автономної роботи. А наявність стилуса – приємне доповнення для шанувальників загиблої Note-лінійки.
  • iPhone 16 Pro Max - найкращий Айфон. Головний флагман Apple тепер має дисплей з діагоналлю 6,9 дюйма – і це не тільки найбільший iPhone на сьогодні, а й найбільший класичний смартфон у цьому списку. Також він має найкращий час автономної роботи серед усіх iPhone і дійсно професійні можливості фото- і відео.
  • OnePlus 12 – найкраще співвідношення ціни та якості. Покупці флагмана отримують 6,8-дюймовий OLED-дисплей з частотою 120 Гц і роздільною здатністю 2K, а також одним з найвищих показників яскравості ніт для зручного перегляду на вулиці. Бонусом йдуть потужний процесор Snapdragon 8 Gen 3 і швидка дротова зарядка на 100 Вт.
  • Google Pixel 9 Pro – найкращі камери. Багатообіцяюча новинка пошукового гіганта посідає друге місце в рейтингу камерофонів DxOMark. Модель із діагоналлю 6,8 дюйма зберігає габарити "Пікселя", але тепер має більш лаконічний дизайн зі зменшеними рамками.
  • OnePlus Open – найкраща складана модель. Якщо вам потрібно, щоб ваш великий телефон був справді великим, то цей OnePlus найкращий вибір серед складаних девайсів завдяки 7,8-дюймовому внутрішньому екрану, а також потужним камерам, батареї та багатозадачності. Він нічим не гірший за аналоги від Samsung, але коштує дешевше.
  • Moto G Stylus 5G (2024) – бюджетний варіант. Великий дисплей тут зручний не тільки через діагональ, а й завдяки наявності вбудованого стилуса. Знімає смартфон відмінно, працює довго, при цьому коштує помітно дешевше аналогічних за характеристиками пристроїв.
Аватар Skibair Ирина Скиба / Skibair
Журналист ATinform

Вчера в 20:30
0.0 из 5 // 0 смартфони, рейтинг
Комментариев нет.
Войдите, чтобы оставить комментарий.