Продюсер Піратів Карибського моря висловився про Джонні Деппа

ATinformLifeStyle 21.06.2024 в 11:47234Обсудить
Продюсер Піратів Карибського моря висловився про Джонні Деппа
Фото: кадр из видео
Продюсер Террі Россіо заявив, що з радістю дозволить Джонні Деппу повернутися до своєї ролі Джека Горобця

Сценарист і продюсер франшизи Піратів Карибського моря Террі Россіо готовий без вагань повернути на знімальний майданчик Джонні Деппа в ролі капітана Джека Горобця. Про це він заявив у коментарі Daily Mail.

За його словами, звинувачення актора у насильстві над колишньою дружиною Ембер Герд та алкоголізмі "не є проблемою" для сиквелу - проблема полягає в пошуку правильного сценарію, виконавців головних ролей і фінансів для відродження франшизи.

"Джонні улюблений. Я б навіть не сумнівався у виборі Джонні Деппа. Джонні Депп не є проблемою. Питання в тому, чи є історія вартісною? Чи хороший сценарій? Чи може він бути добре зрежисований? Чи можна вирішити фінансові питання? Ось у чому питання. Питання не має нічого спільного з Джонні", - запевнив він.

Россіо додав, що Діснею варто було б не лише повернути Деппа, але й спробувати зібрати основний акторський склад з оригінального дебютного фільму про піратів Скриня мерця.

Відповідаючи на запитання, наскільки далеко боси Disney зайшли у своїх планах відродження, Россіо зізнався в необізнаності, сказавши: "Боже мій, я не маю жодної внутрішньої інформації. Вибачте, я не можу сказати". Але потім він зазначив, що перезавантаження, ймовірно, затримують інші фактори, і що іноді навіть на створення бажаних фільмів може знадобитися більше десяти років.

Минулого року інший продюсер франшизи Джеррі Брукгаймер говорив про свою надію повернути Деппа в ролі Горобця, але так і не підтвердив, що Disney візьме участь у проєкті.

Аватар Skibair Ирина Скиба / Skibair
Журналист ATinform

21.06.2024 в 11:47
0.0 из 5 // 0 джонні депп, Пірати Карибського моря
Комментариев нет.
Войдите, чтобы оставить комментарий.