В ПФУ розповіли про особливості нарахування субсидії на жовтень

ATinformБизнес 31.10.2023 в 14:41228Обсудить
В ПФУ розповіли про особливості нарахування субсидії на жовтень
Фото: кадр из видео
Переглянути всю інформацію щодо нарахованої субсидії можна буде в особистому кабінеті на веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України

Інформація про нараховану субсидію за жовтень 2023 з'явиться вже в листопаді. Переглянути її можна буде в особистому кабінеті отримувача "пільги". Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Пенсійний фонд України.

"Переглянути всю інформацію щодо нарахованої субсидії можна буде в особистому кабінеті на веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України в розділі "Моя субсидія", - нагадали в Пенсійному фонді.

Крім того, як зазначають спеціалісти, інформація про нараховану субсидію за жовтень з’явиться в особистому кабінеті субсидіанта в листопаді.

Субсидія в Україні

В Пенсійному фонді додають, що житлова субсидія на оплату житлово-комунальних послуг, витрат на управління багатоквартирним будинком на опалювальний сезон розраховується з 1 жовтня по 30 квітня. При цьому, послугу з опалення житлового приміщення у жовтні буде розраховано на 16 днів (з 16 по 31 жовтня) незалежно від кількості днів, протягом яких ця послуга фактично надаватиметься.

Додамо, що оформити субсидію можна і після старту опалювального сезону. Якщо громадяни звернуться за призначенням субсидії до 30 листопада 2023, то пільгу буде нараховано з жовтня 2023.

Аватар Skibair Ирина Скиба / Skibair
Журналист ATinform

31.10.2023 в 14:41
0.0 из 5 // 0 субсидії, ПФУ, ЖОВТЕНЬ
Комментариев нет.
Войдите, чтобы оставить комментарий.