В Україну прийде антициклон Bie. Якою буде погода сьогодні

В Україну прийде антициклон Bie. Якою буде погода сьогодні
Фото: Getty Images
На сході України сьогодні очікується сильний північний вітер, ймовірно до штормових поривів

Сьогодні, 25 червня, в Україні дощів практично не очікується. Подекуди буде спекотно, до +30 градусів. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram синоптика Наталки Диденко.

"У вівторок в Україні переважаючим буде підвищений атмосферний тиск, зона великого потужного антициклону Bie, з центром над Балтикою (див. карту, - ред)", - розповіла Діденко.

Тому, за її даними, якихось сильних опадів очікувати навряд чи можна, хіба що "хвости" східних атмосферних фронтів зумовлять локальні грозові дощі на півночі, у центрі та на сході України, захід та південь - сонячно.

"Із нюансів важливих. На сході України сьогодні очікується сильний північний вітер, ймовірно до штормових поривів", - зазначила Діденко.

Температура повітря у більшості областей очікується протягом дня +23...+29 градусів, у південній частині та на Закарпатті до +30 градусів.

Погода в Києві та на тижні

У Києві буде тепло, без спеки, до +25 градусів, вдень без істотних опадів.

Тиждень в Україні передбачається переважно сухим, сонячним, хіба що в навколокарпатських областях місцями дощ з грозами. Температура повітря становитиме у денні години +27...+32 градуси.

Аватар Skibair Ирина Скиба / Skibair
Журналист ATinform

25.06.2024 в 11:33
0.0 из 5 // 0 погода, Синоптики, прогноз
Комментариев нет.
Войдите, чтобы оставить комментарий.