Вибираємо двоспальне ліжко: основні критерії та характеристики

ATinformСтатьи 28.09.2022 в 16:28516Обсудить
Вибираємо двоспальне ліжко: основні критерії та характеристики
Двоспальне ліжко / Світлина: roomdepot.in.ua
Цей вид меблів має бути зручним, міцним, безпечним. Його розмір повинен відповідати параметрам спальні та індивідуальним особливостям.

Для будь-якого дому двоспальне ліжко є втіленням сімейного затишку. Тому обирати його потрібно особливо ретельно. Якісні двоспальні ліжка купити в Україні можна в багатьох меблевих салонах. Але найкращий вибір представлений в каталозі інтернет-магазину RoomDepot. Це продукція кращих вітчизняних та зарубіжних виробників, яка супроводжується сертифікатами якості та гарантіями довговічності.

Асортимент двоспальних ліжок з каталогу RoomDepot 

Ліжко Камелія Арбор Древ Сосна 160х200 см

Якщо ви шукаєте якісне двоспальне ліжко, купити недорого його можна в інтернет-магазині RoomDepot. Досвідчені консультанти допоможуть зробити гарантовано правильний вибір, враховуючи такі параметри меблів:

  • Матеріал. Двоспальні ліжка, які представлені в каталозі даного магазину, можуть бути виготовлені з різних матеріалів. Найбільший попит мають вироби з натуральної деревини, зокрема буку, сосни, вільхи, дуба, ясеня. В моду знову ввійшли металеві ліжка. В даному в магазині їх можна вибрати комбінованого типу з деревом. Досить добре зарекомендували себе ліжка з деревостружкових матеріалів, зокрема ДСП. Це дійсно міцні екологічні плити, які забезпечують належний комфорт та безпечність меблів для спальні.
  • Розмір та конструкція. Двоспальні ліжка, замовити які можна в даному інтернет-магазині, вироблені в найбільш актуальних розмірах. Кожен покупець може підібрати варіант, який ідеально впишеться в простір його спальні та підійде під індивідуальні особливості користувачів. Що стосується конструкції, то купити таке ліжко можна розкладного типу, з відкидним верхом, з висувними елементами. Цікаво виглядає ліжко подіум. Під матрац в таких меблях використовуються дерев'яні ламелі, залізні сітки, пружини чи пружинні блоки.
  • Стиль та дизайн. В каталозі інтернет-магазину RoomDepot  двоспальні ліжка можна вибрати в класичному, мінімалістичному, етнічному та стилі хай-тек.

Це вишукані, розкішні моделі, які стануть гідним стилістичним осередком будь-якого спального приміщення. Кольорова палітра ліжок дуже широка. Каркас може бути лакованим, фарбованим, обшитим екошкірою чи іншими матеріалами.

Як правильно вибрати й купити двоспальне ліжко?

Ліжко з оббивкою Делі Олімп 120х200 см

Такий вид меблів має бути зручним, міцним, безпечним. Його розмір повинен відповідати параметрам спального приміщення та індивідуальним особливостям користувачів. Окрім того, якісні двоспальні ліжка в Києві та інших містах України вибираються з урахуванням стилістичних особливостей. Основні критерії вибору наступні:

  • Форма, матеріал і стиль. У даному випадку все залежить від того, яким характеристикам віддають перевагу конкретні покупці.
  • Розмір. Він має відповідати зросту користувача. Стандартною шириною є 1,8-2,0 м. Важливо, щоб на ліжку помістилися двоє людей, не заважаючи одне одному.
  • Конструкція. Вибрати такі меблі для спальні можна з підйомним механізмом чи висувними ящиками, з опорою у вигляді подіуму чи з ніжками.

Пропонуємо не втрачати час, а замовити двоспальне ліжко в інтернет-магазині RoomDepot. Відпочинок і сон на ньому буде комфортним та корисним для здоров'я.

Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред ATinform

28.09.2022 в 16:28
0.0 из 5 // 0 двоспальне ліжко, ліжко
Комментариев нет.
Войдите, чтобы оставить комментарий.