Актор Браян Остін Грін оголосив про заручини

ATinformLifeStyle 25.09.2023 в 10:41209Обсудить
Актор Браян Остін Грін оголосив про заручини
Фото: pixabay.com
До стосунків артист близько десяти років прожив у шлюбі з колегою Меган Фокс. Подружжя розійшлося у травні 2020 року.

Актор Брайан Остін Грін заручився зі своєю коханою, танцівницею Шарною Берджесс після трьох років стосунків. Про це пара повідомила в ефірі свого подкасту Old-ish і в соцмережах, пише Daily Mail.

Відомо, що заручини відбулися на початку липня цього року під час вечірки-сюрпризу з нагоди 50-річчя зірки серіалу Беверлі-Хіллз, 90210.

"Діти виходять разом із ним. Ноа тримає на руках Зейна, а Джорні тримає маленьку червону коробочку Cartier. Вони стають поруч із Браяном, він бере у Джорні коробочку і каже мені: "Хочеш провести все життя разом з нами?". Я дивилася на нього і не вірила, що це відбувається. Звичайно ж, я погодилася, одягла обручку і обняла їх усіх. Це був чудовий, ідеальний момент єднання нашого племені. Я щаслива, що він зробив усе так", - розповіла Шарна.

Брайан пояснив, що для нього було важливо, щоб діти були частиною пропозиції. "У мене в голові була ідея, що я хочу, щоб діти були частиною цього, тому що вони є частиною всього".

Варто зауважити, що Брайан та Шарна зустрічаються з кінця 2020 року. У 2021-му вони разом брали участь у Танцях із зірками, а в липні минулого року у пари народився син, якого назвали Зейном. Він також виховує десятирічного Ноа, дев’ятирічного Бодхі та семирічного Джорні від Меган Фокс.

У Гріна ще є дорослий син Кассіус від попередніх стосунків із актрисою Ванессою Марсіл. 

Аватар Skibair Ирина Скиба / Skibair
Журналист ATinform

25.09.2023 в 10:41
0.0 из 5 // 0 заручини, Браян Остін Грін
Комментариев нет.
Войдите, чтобы оставить комментарий.