Чи варто купувати крафтові прикраси?

ATinformСтатьи 04.04.2023 в 18:282286Обсудить
Чи варто купувати крафтові прикраси?
Крафтова прикраса / Світлина: itscraft.com.ua
Крафтові вироби допомагають повернути у сучасне життя духовні та ремісничі традиції. Крім того, це завжди ексклюзивність, різноманітність та якість.

Мода на крафтові товари стрімко поширюється світом. Це пов’язано з непереборним бажанням людей виділитися з загальної маси та підкреслити свою індивідуальність. Україна не стала винятком. У нашій країні шалену популярність здобули крафтові прикраси, які підкреслюють самоідентичність. Особливий попит мають вироби у національних кольорах та етностилі. Завдяки їм українці намагаються відродити прадавні звичаї та зміцнити зв'язок зі своїм родом.

У чому особливість крафтових прикрас?

Крафтова прикраса
Крафтова прикраса / Світлина: itscraft.com.ua

Крафтові вироби допомагають повернути у сучасне життя духовні та ремісничі традиції. Крім того, це завжди ексклюзивність, різноманітність та висока якість. Біжутерія ручної роботи у всі часи високо цінувалася.

З давніх-давен прикраси були невід’ємною частиною образу української жінки. Навіть у будні майже кожна панянка одягала намисто. Як правило, воно виконувало не лише декоративну функцію, а й слугувало оберегом від злих духів, недоброго ока тощо.

Сучасні крафтові прикраси в етностилі переважно виготовляють із натуральних матеріалів — напівкоштовного каміння (яшма, корали, бурштин тощо), деревини, шкіри, кістки, фетру та ін. Сучасні майстри, як і колись наші пращури, оздоблюють традиційні намиста дукачами, хрестиками та різьбленими медальйонами.

А ще прикраси ручної роботи дарують відчуття особистого знайомства з автором. Адже у свою роботу майстер вкладає часточку душі. Кожен крафтовий виріб несе на собі відбиток особистості, смаку і світогляду творця, що робить його по-справжньому особливим. 

Переваги прикрас ручної роботи

Крафтові прикраси люблять з різних причин. Для когось головним є те, що річ ексклюзивна. Для інших важливо, що виріб створювали вручну і приділили максимальну увагу деталям. Здебільшого покупці виділяють такі переваги крафту:

  1. Нестандартний дизайн.
  2. Висока якість матеріалів.
  3. Бездоганне виконання роботи.
  4. Екологічність.
  5. Мистецька цінність.

Це чудовий варіант подарунка для близької людини, яка любить оригінальні та креативні речі.

Крафтова прикраса
Крафтова прикраса / Світлина: itscraft.com.ua

В інтернет-магазині «Це Крафт» можна придбати унікальні прикраси для себе або на подарунок від українських дизайн-студій та майстрів із різних регіонів України. У каталозі є:

  • традиційні українські намиста з натурального каміння і декоративними елементами з латуні;
  • шпильки для волосся з фетровим декором;
  • патріотичні брошки;
  • святкові обідки та інші ексклюзивні прикраси.

Вибираючи крафтові товари, ви не тільки тішите себе, а й допомагаєте відроджувати українські ремісничі традиції та підтримуєте економіку країни.

Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред ATinform

04.04.2023 в 18:28
5.0 из 5 // 24 крафтові прикраси, прикраси
Комментариев нет.
Войдите, чтобы оставить комментарий.