Де купити потужні і недорогі автомобілі Changan

ATinformСтатьи 20.10.2024 в 13:18143Обсудить
Де купити потужні і недорогі автомобілі Changan
© Changan
Автомобілі Changan в Україні зайняли почесне місце серед інших маневрових і витривалих транспортних засобів.

Ще ніколи не було так реально придбати потужний кросовер або пікап, за невеликі гроші, як сьогодні! Виробник автомобілів Чанган із Китаю довів це українським споживачам наочно, презентувавши восени 2023 р. в Україні місткі кросовери в спортивному стилі, які неможливо не помітити на дорозі.

Покупці одразу зрозуміли, що перед ними машини преміум класу, та ще й не за шалені гроші. Це спонукало збільшення попиту. Автомобілі Changan в Україні зайняли почесне місце серед інших маневрових і витривалих транспортних засобів.

Іще через рік на автомобільному ринку з’явився пікап Чанган, спроможний за раз перевезти 3000 кг. Це підхоже авто для комфортних подорожей по бездоріжжю. В ньому помістяться валізи, намет і бутилі з водою — все що треба для «дикого» формату відпочинку.

Єдине, про що не треба забувати — щоб отримати автомобіль першокласної якості, важливо купити його в офіційного дилера. Вам не прийдеться переплачувати, на сайті Чанган все зроблено для того, щоб покупець міг ознайомитися з вигідними пропозиціями китайського бренду та оперативно зв’язатися з компанією-продавцем.

Переваги моделі CS35PLUS

Авто оздоблене повністю світлодіодною оптикою. Кузов виділяють контрастні акценти. Сидіння в салоні за необхідністю підігріваються. Мультимедіа встановлено разом із сенсорним дисплеєм на 10 кольорів з 7 динаміками. Механізм іонізації м’яко очищує повітря в машині. Завдяки автоматичному гальмуванню, машина отримала підстраховку на рахунок настання аварії.

Changan CS35PLUS

Особливості CS55 PLUS

В дизайні CS55 PLUS превалює спортивний стиль:

  • спортивний спойлер дверей в задній частині авто;
  • решітка радіатора під хром.

Шкіряний салон не вбирає запахів та легко чиститься. Панорамний дих оздоблено люком, через який в автомобіль проникає сонце. Водієві комфортно користуватися цифровою панеллю з діагоналлю 10 дюймів. Камери охоплюють картинку на 360 градусів.

У транспортному засобі передбачено попередження про вихід авто зі смуги руху і ймовірне зіткнення, якщо машина їде вперед.

Популярність UNI-K

Changan UNI-K

Особливістю дизайну моделі являються приховані дверні ручки та безключове відкривання дверей. Система Sony нараховує 14 динаміків. Механізм посилено 10-канальним підсилювачем, що забезпечує яскравий і живий звук.

Знаходячись в салоні, ви поринаєте в спокійну і гармонійну обстановку. Адже в машині продумано 26 видів звукоізоляційних матеріалів.

Пікап Hunter

Автолюбителі відмічають у пікапі Чанган потужний турбодвигун 1,9 л на 150 к с. Пального автомобіль витрачає 11,8 км/л н трасі. В місті витрати зменшено — не більше 10,5 км/л. 

Транспортний засіб оснащено механізмами підтримки старту на підйомі і спуску на спуску. Високотехнологічні інновації відповідають за комфортне і зрозуміле керування автомобілем.

Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред ATinform

20.10.2024 в 13:18
5.0 из 5 // 2 changan, Чанган, авто
Комментариев нет.
Войдите, чтобы оставить комментарий.