Ф'юрі: З мого боку взагалі не було недооцінки Нганну

ATinformСпорт 30.10.2023 в 18:37216Обсудить
Ф'юрі: З мого боку взагалі не було недооцінки Нганну
Фото: Getty Images
Тайсон Ф'юрі поділився думками про свою важку перемогу у поєдинку проти ексчемпіона UFC.

Тайсон Ф'юрі запевняє що повністю поважає Френсіса Нганну, добре підготувався до поєдинку із ним, і ні про яку недооцінку суперника мови бути не може.

Британець заявив, що не збирається виправдовуватися, і визнав, що продемонстрував непереконливий виступ.

"Це був не найкращий мій виступ, але я не вигадуватиму відмазки. У мене був хороший тренувальний табір. Мені нема кого звинувачувати, ніхто мені не заважав. Це був важкий бій. Я піднявся з канвасу, щоб перемогти. Так, жодних виправдань. Я виступив гірше ніж зазвичай, але я нічого не забираю у мого суперника. Ти настільки хороший, наскільки хорошим дозволяє тобі бути твій опонент, і це факт.

Якби я слухав ЗМІ та так званих експертів боксу, які стверджують, що це легкі бої, місматчі, які не слід дивитися, то я не зміг би виграти цей поєдинок. Із мого боку взагалі не було недооцінки Нганну. Я тренувався 12 тижнів і підготувався настільки добре, наскільки міг, ось і все", - сказав Ф'юрі у коментарі iFL TV.

Нагадаємо, британський боксер опинився на канвасі у третьому раунді поєдинку з Нганну, але в підсумку все одно переміг в колишнього бійця ММА роздільним рішенням суддів.

Аватар Skibair Ирина Скиба / Skibair
Журналист ATinform

30.10.2023 в 18:37
5.0 из 5 // 1 Ф'юрі, Нганну
Комментариев нет.
Войдите, чтобы оставить комментарий.