Honda Civic: перший контакт

ATinformСтатьи 06.10.2021 в 20:08688Обсудить
Honda Civic: перший контакт
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
Нове покоління Civic значно зросла, але чи здатне воно успішно замінити усталену більшу модель?

Після того, як Accord був вилучений з продажу, компактний Civic https://honda.ua/cars/civic-4d/ залишився єдиним седаном в європейському модельному ряду Honda. Нове покоління значно зросла, але чи здатне воно успішно замінити усталену більшу модель?

Нове покоління Civic у версії седан адресовано лояльному, більш старому покупцеві марки, який обере більшу компактну модель під час відсутності Accord. Виробництво седана Civic відбувається в Туреччині, а хетчбек — з Англії для більш молодих покупців. Незважаючи на це, за якістю виготовлення між машинами немає ніякої різниці.

Honda Civic Sedan

Новий седан Civic має довжину 464,8 см і ширину 179,9 см, балансуючи між сегментами C і D. Отримання дуже просторій кабіні стало можливим в основному завдяки збільшеній колісній базі автомобіля, яка становить цілих 269,8 см. На задньому сидінні багато місця. Там пасажир 180 см може схрестити ногу. У ньому також достатньо місця для голови, не дивлячись на похилу лінію даху. Багажник теж непоганих розмірів — місткість: 519 літрів. На жаль, у нього немає правильної форми, а що входять всередину петлі закрилків обмежують можливості транспортування.

Civic X-покоління відкриває нову главу в історії Honda своєю назвою «турбонаддув». Це стосується і седана, який більше не оснащується атмосферним 1,8-літровим двигуном. Його місце зайняв 1.5 i-VTEC Turbo.

У 4-дверної версії відмовилися від 3-циліндрового двигуна 1.0. Через півроку пропозицію буде розширено і включить 1,6-літровий дизельний агрегат. Спочатку він буде доступний з механічною коробкою передач, а пізніше і з 9-ступінчастою автоматичною коробкою передач.

Honda Civic Sedan — нестачі в потужності немає

Honda Civic 4D

До тих пір єдиним вибором буде коробка передач. Бензиновий двигун об'ємом 1,5 літра може працювати з шестиступінчастою механікою або безступінчатим варіатором, робота якого поліпшена (передбачається, що він імітує перемикання передач, виключаючи рівномірне виття двигуна). Однак випробуваний агрегат був оснащений першим. Про її роботу можна говорити в найвищому ступені. Стрибки домкратів короткі, тому передачі перемикаються надійно і з належною точністю.

За кермом Civic можна дуже низько сісти. Колись давно цим славилася Хонда. Новий бензиновий двигун потужністю 182 к.с. підходить для динамічної їзди.

Незважаючи на те, що він оснащений турбонаддувом, він охоче набирає більш високі обороти. Максимальний крутний момент 240 Нм створюється від 1900 до 5500 об / хв. Розгін від 0 до 100 км / год займає 8,6 секунди. Це хороший результат.

Підвіска відповідає спортивним спрямуванням трансмісії, забезпечуючи пристойний комфорт водіння і безпечне поводження в швидких поворотах. У седані немає вибору амортизаторів з регульованим демпфуванням, як у випадку з хетчбеком.

Civic, вже в базовій версії Comfort, має потужний 182-сильний двигун і велике оснащення, в тому числі автоматичний кондиціонер, мультимедійна система з п'ятидюймовим тачскріном, 16-дюймові легкосплавні диски і кілька систем активної безпеки.
 

Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред ATinform

06.10.2021 в 20:08
4.5 из 5 // 4 Honda Civic
Комментариев нет.
Войдите, чтобы оставить комментарий.