Як знайти кваліфікованих спеціалістів для буріння свердловини на воду

ATinformСтатьи 31.08.2021 в 19:17520Обсудить
Як знайти кваліфікованих спеціалістів для буріння свердловини на воду
Іллюстрація / Світлина: з відкритих джерел
Під час вибору компанії якій ви бажаєте довірити технічно складну і відповідальну роботу, варто пам’ятати про певні поради
Деякий час тому єдиним джерелом води в приватному секторі була звичайна криниця. Сьогодні власники заміських будинків не жаліють коштів на буріння скважин, ціна яких доволі висока, але швидко окупається комфортом, розширенням можливості використання води для домашнього господарства, поливу городів, теплиць, санітарно-гігієнічних питань. Із своєї свердловини можна в будь-який час без зайвих фізичних навантажень отримувати якісну питну воду. Знайти фахівців, які візьмуться за її буріння просто — потрібно зайти на сайт Послуги.UA, вибрати відповідну категорію робіт у своєму регіоні, ознайомитись з анкетами спеціалістів, що надають такі послуги.

Як не помилитися у виборі підрядника?

В першу чергу, не потрібно вестися на дуже красиві об’яви в інтернеті і на стовпах, що встановлені обабіч вулиць зі жвавим рухом. Ризик зустрітися із ненадійним виконавцем є завжди, незалежно від того, хто надає такі послуги — приватний спеціаліст, бригада чи компанія.

Під час вибору організації, якій ви бажаєте довірити технічно складну і відповідальну роботу, варто пам’ятати про певні хитрощі:
  • Занадто низька ціна може свідчити про неналежну якість виконання робіт чи використання дешевих матеріалів низької якості, труб недостатньої товщини і діаметру, порушення технології буріння. Замовник повинен подумати, яким чином підрядник може суттєво знизити вартість своїх послуг.
  • Недобросовісні працівники практикують збільшення метражу у бажанні отримати більше коштів за свою роботу. До прикладу, якщо потрібно зробити свердловину глибиною на 30 м, вони запевнятимуть клієнта в необхідності буріння більш глибокого джерела, що стане причиною збільшення витрат. Також можливі приписки — реальний метраж буде меншим, чим вказується у фінальному кошторисі.
  • Занижена вартість робіт може бути також рекламним вивертом: буріння буде виконано дешевше, а ціна монтажу обладнання буде накручуватися до захмарних величин.

Як уникнути недобросовісних виконавців?

буріння свердловини
По-перше, шукати їх на надійному сайті. Портал Послуги.UA — спеціалізований ресурс, призначення якого — допомагати кваліфікованим спеціалістам і їх замовникам знайти один одного, і залишитись задоволеними плідною співпрацею.

Важливо вибирати місцеву компанію, про яку можуть гарно відгукуватися друзі, знайомі, сусіди по дачі чи заміському будинку. До того ж, такі фахівці добре знають місцеві ґрунти, розрізи, глибини залягання водоносного шару. Професіонали мають достатній досвід, необхідне обладнання. Крім того, місцеві бурильники можуть швидко приїхати на виклик при необхідності виконання післягарантійного ремонту чи заміни обладнання свердловини.

Також варто звернути увагу на те, як давно фірма чи приватний виконавець надає послуги буріння. Не варто довіряти майстрам, які недавно з’явились на ринку надання таких послуг. Компанії-одноденки сьогодні можуть виконати буріння, а завтра знайти їх буде неможливо, якщо знадобиться усувати брак чи недоробки.

Заходьте на цю сторінку, щоб ознайомитись із наявними пропозиціями від кваліфікованих фахівців. Вибирайте надійних і досвідчених майстрів, що гарантуватимуть довговічність роботи свердловини, високу якість води, вчасне усунення можливих проблем в роботі обладнання.
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред ATinform

31.08.2021 в 19:17
0.0 из 5 // 0 буріння свердловини
Комментариев нет.
Войдите, чтобы оставить комментарий.