Які інтимні товари купити у секс-шопі на пробу

ATinformСтатьи 25.05.2023 в 19:01655Обсудить
Які інтимні товари купити у секс-шопі на пробу
Ілюстрація / Світлина: з відкритих джерел
Ми провели власне дослідження та спробували вибрати кілька цікавих речей, які варто застосувати як чоловікам, так і жінкам для сексуальних ігор.

Покупці секс-шопів, які не знайомі з асортиментом та функціями дорослих іграшок, часто сумніваються у правильному виборі аксесуарів. Асортимент модних девайсів, забезпечених безліччю функцій, сприяє виникненню питань, про те, що варто спробувати як перші еротичні іграшки для задоволення. Ми провели власне дослідження та спробували вибрати кілька цікавих речей, які обов'язково варто застосувати як чоловікам, так і жінкам для сексуальних ігор.

 У пошуку еротичних товарів для новачків у секс-шопі

секс-іграшки

Часті покупці секс-шопів — це сімейні пари, які прагнуть урізноманітнити свої інтимні стосунки. Консультанти секс-шопу Казанова https://kazanova.ua/ua/ розповідають, що зазвичай люди купують презервативи, лубриканти, масажні свічки, аксесуари для БДСМ. Чоловіки виявляють інтерес до різних видів мастурбаторів, а жінки вважають за краще купувати вакуумні стимулятори клітора.

Масажні свічки — чудовий варіант для еротичних прелюдій. Вони мають різні аромати, починаючи від фруктових, закінчуючи квітковими, і легко плавляться. Свічку варто запалити, і через пару хвилин вона почне танути, перетворюючись на ароматний лосьйон, який до того ж чудово зволожує шкіру. Такий масаж принесе задоволення обом партнерам і налаштує на еротичну хвилю.

Якісні презервативи та лубриканти — це турбота про сексуальне здоров'я. Хороший лубрикант необхідний для приємного та безболісного статевого акту. Це дуже важливий компонент для ефективних занять сексом, який унеможливлює неприємне інтенсивне тертя.

До того ж лубриканти сумісні з будь-якими презервативами. Вони бувають кількох видів:

  • на водній основі;
  • з різними смаками;
  • на силіконовій основі.

секс-іграшки

Консультанти секс-шопу радять спробувати все, адже вони призначені для різних видів сексу. Водні лубриканти можна використовувати в будь-якій ситуації, крім ванни або душу, оскільки вони швидко змиваються та втрачають ефективність. А ось силіконові ідеально підходять для сексу у воді. Лубриканти зі смаковими ефектами — чудовий варіант для оральних ігор.

 Вибираємо інтимні іграшки у сексшопі

Великою популярністю користуються знамениті мастурбатори як яєць. Їх виробляють багато світових брендів. Яйце мастурбатор можна використовувати в парі або поодинці. Секрет задоволення полягає у рельєфній внутрішній поверхні та здатності розтягуватися. Цей аксесуар приносить нереальне задоволення чоловікам.

секс-іграшки

А ось для жінок чудовим придбанням стане стимулятор клітора. За допомогою коливань повітря відбувається найніжніша дія на клітор. Таким чином стимулюється його внутрішня та зовнішня частина, що забезпечує потужний оргазм. Якщо хвилі поєднати з вібрацією, то впливи будуть значно цікавішими та ефективнішими.

Ну і насамкінець хотілося б порадити ще одне корисне придбання — гель для тривалості жіночого оргазму. Це безперечно оцінить жінка, а чоловік буде в захваті від її тривалого задоволення. Варто експериментувати, адже тільки таким чином можна досягти найкращих відчуттів від інтимних любовних ігор.

Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред ATinform

25.05.2023 в 19:01
5.0 из 5 // 3 секс-шоп, секс-іграшки
Комментариев нет.
Войдите, чтобы оставить комментарий.