Який диван краще: кутовий або прямий?

ATinformСтатьи 17.05.2023 в 09:51853Обсудить
Який диван краще: кутовий або прямий?
Ілюстрація / Світлина: vihome.com.ua
Серед сучасних моделей меблів найбільш розповсюдженими залишаються прямі та кутові вироби. У статті розглянемо, які з них краще обрати.

Правильно підібрані меблі — запорука домашнього затишку та якісного відпочинку. Особливу увагу необхідно приділити дивану — головному елементу інтер’єру будь-якої вітальні. Серед численних сучасних моделей меблів найбільш розповсюдженими залишаються класичні прямі та кутові вироби. Розглянемо, які з них краще обрати.

Особливості прямих диванів

Прямі дивани — класичні моделі, які залишаються в тренді протягом тривалого часу. Минають роки, змінюються матеріали, але проста та зручна конфігурація так само популярна серед покупців.

Більшість сучасних моделей є багатофункціональними. Вони розкладаються зі створенням просторого спального місця, мають додаткові ящики для постільної білизни, полиці, компактні вбудовані столики тощо.

Прямі дивани часто обирають для облаштування квартир і приватних будинків, тому що такі меблі мають суттєві переваги:

  • надійність і стійкість конструкції — прямі моделі оснащені міцним довговічним каркасом, виготовленим із металу чи дерева;
  • універсальність — такі вироби здатні гармонійно доповнити будь-який інтер’єр завдяки широкому вибору стилів і кольорів;
  • практичність — прямі моделі простіше транспортувати, піднімати сходами, заносити до кімнати тощо. 

прямий диван

Переваги кутових диванів

Кутові дивани все частіше зустрічаються в інтер’єрі не тільки квартир і котеджів, а й офісних приміщень. Вони дають можливість розмістити таку саму кількість людей, як комплект «прямий диван + крісло», при цьому займаючи менше місця. 

Компактні кутові дивани стануть ідеальним рішенням для невеликих віталень. Вони можуть бути розкладними та нерозкладними, стаціонарними й модульними, де кутові елементи виготовлені у вигляді мобільних пуфів.

Де замовити меблі

Якщо ви шукаєте якісні дивани за доступними цінами, інтернет-магазин меблів VIHOME  допоможе підібрати оптимальну модель відповідно до ваших побажань та запланованого бюджету.

VIHOME — це вітчизняний представник меблевих брендів, який пропонує сучасні та надійні розробки за ціною виробника. З 2017 року інтернет-магазин активно співпрацює з приватними клієнтами, офісами, кафе та ресторанами.

Обираючи меблі від VIHOME, ви отримуєте чимало переваг:

  • оптимальне співвідношення ціни та якості;
  • широкий асортимент меблів від надійних постачальників;
  • власне виробництво;
  • швидка доставка;
  • можливість купівлі на виплат;
  • співпраця за договором оферти з наданням фото- та відеозвітів;
  • кваліфікована служба підтримки.

кутовий диван

VIHOME — надійний і перевірений інтернет-магазин, який допоможе вам втілити в реальність будь-яке дизайнерське рішення. Довіряйте тільки професіоналам!

Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред ATinform

17.05.2023 в 09:51
5.0 из 5 // 1 кутовий диван, диван, прямий диван, меблі
Комментариев нет.
Войдите, чтобы оставить комментарий.