Комоди з ДСП: головні переваги

ATinformLifeStyle 19.02.2021 в 16:411097Обсудить
Комоди з ДСП: головні переваги
Іллюстрація / Світлина: з відкритих джерел
Меблі з ДСП, зокрема і комоди, складають гідну конкуренцію навіть натуральній деревині.
Комод вважається незамінним предметом у домі. При правильному виборі матеріалу він буде мати чудовий зовнішній вигляд, а також тривалий термін експлуатації. Інтернет-магазин «Меблі Сіті» пропонує придбати клієнтам комоди з ДСП за конкурентними цінами. Оформити замовлення можна в режимі онлайн, завітавши на сайт компанії.   

Як правильно обрати форму і розмір комода з ДСП?

У сучасному світі меблі з ДСП складають конкуренцію навіть натуральній деревині. При правильному виборі такий виріб виглядає гармонійно в будь-якому приміщенні. Перед покупкою комода потрібно оцінити такі фактори:
  1. Інтер'єр кімнати. Для вітальні класика вважається ідеальним рішенням, звісно, крім випадків, якщо вона вже оформлена в іншому стилі.
  2. Колір фасаду ДСП. Його також необхідно підбирати під інтер'єр приміщення, стіни. Наприклад, для дитячих кімнат можна замовити комоди яскравих кольорів.
  3. Розмір ящиків. Спочатку потрібно зрозуміти, з якою метою потрібен виріб. У тому випадку, коли власник планує зберігати в ньому килими, а також об'ємні пледи, потрібно замовляти великий розмір елементів. І, навпаки, для більш мініатюрних речей прекрасним варіантом стане менш місткий комод.

При виборі такого комоду важливо звернути увагу на якість фурнітури. Ручки, ніжки, доводчики та інші пристосування можуть бути зроблені з різних матеріалів і мати різну ступінь надійності.

Комоди з ДСП: основні переваги

Головні переваги

Для виробництва плит ДСП застосовується якісна деревина. Зверху полотно покривається спеціальною плівкою з наявністю полімерів. Завдяки цьому покриття отримує стійкість до різних видів ушкоджень.

Комоди з ДСП мають ряд наступних переваг:
  • екологічно чистий матеріал;
  • широкий асортимент кольорів;
  • однорідна, міцна структура;
  • високий рівень міцності;
  • тривалий термін експлуатації;
  • презентабельний зовнішній вигляд.
Моделі комодів з ДСП не вимагають особливих умов для догляду. Відрізняються вони стійкістю до механічних та хімічних пошкоджень. Такі моделі можна використовувати для будь-яких приміщень. ДСП не боїться контакту з кавою, чаєм, а також гарячими предметами.

Фахівці інтернет-магазину «Меблі Сіті» докладно проконсультують кожного клієнта, допоможуть зробити найбільш правильний вибір. Звернувшись у компанію «Меблі Сіті», замовник придбає комоди з ДСП за оптимальною ціною. Якість товарів буде радувати протягом багатьох років. Для постійних покупців передбачена лояльна система знижок.
Аватар Nikolis Николай Лисов / Nikolis
Журналист ATinform

19.02.2021 в 16:41
5.0 из 5 // 1 Дсп, комоди
Комментариев: 1
avatar
Like0dislike
#1
Интересно... Не знал, что ДСП может реально заменить натуральное дерево. Цена, все же, очень важно. Спасибо за информацию!
Войдите, чтобы оставить комментарий.