Краса холодного металу

ATinformСтатьи 11.07.2024 в 11:59459Обсудить
Краса холодного металу
© Casio Beside
Приваблива розкіш BEM-100D-7AVEF не залишить байдужим жодного шанувальника мінімалістичного стилю.

Серія Beside з'явилася понад 20 років тому і підкорила людей своєю простотою та якісними матеріалами:

  • для виготовлення корпусів та браслетів використовується сталь найвищої проби — 316L;
  • ремінці виконані з м'якої шкіри теля або натурального каучуку;
  • мінеральне скло стійке до пошкоджень.
  • годинники наділені скромною, але актуальною функціональністю у повсякденному житті:
  • секундами;
  • календарем (дата, день тижня) залежно від моделі.

Сталева класика

годинник Casio Beside

Приваблива розкіш BEM-100D-7AVEF не залишить байдужим жодного шанувальника мінімалістичного стилю. Прямокутний корпус має трохи опуклі форми. Вушка корпусу невеликі, завдяки чому модель не виглядає грубою. Сталевий браслет з односторонньою застібкою-метеликом та додатковим замком, який захищає від випадкового розстібання.

Якщо браслет буде завеликим, зайві ланки можна легко зняти. Випукле мінеральне скло, повторює форму корпусу і захищає білий циферблат. Зубчаста заводна голівка необхідна для коригування часу і дати, працює вона у 2-х положеннях. У першому положенні можна переводити дату, у другому — хвилинну стрілку.

Сталеві витончені стрілки стають разом із накладними трикутними мітками. На циферблаті є лише одна римська цифра «12». На нижній частині циферблата є вікно дати, виділене чорною рамкою. Практично по центру, гордо розташована назва марки та колекції, трохи нижче — інформація про рівень водозахисту. У даній моделі вона становить 50 м. Годинник не призначений для водних видів спорту, але допускається незначне потрапляння води.

Точний хід аксесуара забезпечує фірмовий кварцовий механізм, що працює від батареї, термін служби якої, в середньому, становить 3 роки.

На задній кришці розміщено таку інформацію:

  • назва моделі;
  • номер модуля;
  • назва колекції;
  • матеріал корпусу;
  • ступінь захисту від води.

годинник Casio Beside

Актуальність

Модель https://ua.watch4you.com.ua/casio-bem-100d-7avef.html, як найкраща зі свого виду, стала актуальною у всіх куточках землі. Вона припала до смаку не лише чоловікам, а й дівчатам. Завдяки невеликому розміру, годинник чудово виглядає на акуратному зап'ясті.

Дизайн добре грає на тлі мінімалізму, циферблат не виглядає порожнім і водночас перевантаженим. За рахунок нейтральної колірної гами, годинник буде поєднуватися з різними образами та вбраннями. Легкість в експлуатації, відмінна читабельність та стильний зовнішній вигляд будуть основними критеріями при виборі годинника на подарунок.

Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред ATinform

11.07.2024 в 11:59
5.0 из 5 // 2 годинник, Casio Beside, чоловічий годинник
Комментариев нет.
Войдите, чтобы оставить комментарий.