Kratki — якісне та надійне опалювальне обладнання

ATinformСтатьи 15.01.2021 в 19:02800Обсудить
Kratki — якісне та надійне опалювальне обладнання
Іллюстрація / Світлина: з відкритих джерел
За 20 років діяльності бренд «Kratki» впровадив нові виробничі потужності та освоїв ряд інноваційних технологій.
Перший продукт польського бренду «Kratki» — вентиляційна камінна решітка з'явився на ринку в 1998 році. Але на цьому компанія не зупинилася та вирішила продовжити розвиток. За 20 років діяльності бренд впровадив нові виробничі потужності та освоїв ряд інноваційних технологій. Це дозволило значно розширити асортимент, а також завоювати довіру клієнтів.

Компанія «Kratki» володіє декількома престижними нагородами. Серед них «Регіональний лідер інновації», чотириразовий дружній продукт для будинку, а також «Лавр клієнта» (6 разів). З повним модельним рядом продуктів польського виробника «Kratki» можна ознайомитися на сайті компанії або в магазині «Warmhouse», який є офіційним представником бренду. Вас чекає більш ніж 30 видів камінних топок, десятки моделей чавунних та сталевих камінів, а також великий вибір аксесуарів.

Переваги продукції бренду «Kratki»

Камінні топки «Kratki» — стильне та практичне рішення для приватного будинку. Вони являють собою традиційні дров'яні печі, які працюють на брикетах, дровах, вугіллі. Для виробництва таких опалювальних приладів використовують сталь або чавун.

Сталеві топки можуть мати різноманітну форму, розміри. Їх виготовляють зазвичай із застосуванням роботизованої техніки та сучасного зварювального обладнання. Але сталь швидко нагрівається й остигає, тому великим попитом користуються вироби з чавуну.

Чавунні топки «Kratki» виробляються методом лиття. Вони мають товсті стінки, які збільшують теплоємність. Використання методу лиття дозволяє створювати оригінальний декор. Чавунні топки оснащені шиберною заслінкою, яка дозволяє регулювати подачу повітря та відповідно витрати палива.

Камінні топки «Kratki» мають високий ККД (більше 80%). Їх можна облицьовувати натуральним каменем, вогнетривкої керамікою та ін. Всі топки проходять контроль якості, а також перевірку на кількості шкідливих викидів. Їх безпеку та надійність підтверджена міжнародними сертифікатами, в тому числі BImSchV 2.
Чавунна піч KRATKI KOZA K6

Види камінів «Kratki»

Польський бренд пропонує на вибір користувачам кілька варіантів опалювального обладнання:
  • каміни з водяним контуром — можуть застосовуватися, як основне або додаткове джерело тепла, мають високу теплоємність, працюють стабільно;
  • газові каміни — не вимагають особливого догляду, оснащені системою регулювання та автоматичного аварійного відключення газу;
  • біокаміни — відрізняються простотою монтажу, можуть використовуватися в будь-яких житлових приміщеннях, не потребують облаштуванні системи вентиляції та димоходу.

Всі топки й каміни «Kratki» оснащені дверцятами з жароміцного скла, форму яких можна вибрати (панорамне, призматичне, пряме та ін.). Скляні дверцята має систему самоочищення, яка запобігає утворенню кіптяви.

Теплообмінники «Kratki»

Ще один популярний продукт польського бренду — це теплообмінники. Конструкція встановлюється в камін, при цьому її потужність безпосередньо від нього залежить. Зазвичай потужність теплообмінників варіюється в межах 7-10 кВт.

Для виробництва теплообмінників використовується спеціальна сталь товщиною понад 4 мм. Вона відмінно витримує високі температури, при цьому не піддається деформації.

Теплообмінники «Kratki» мають подвійний кожух, за рахунок чого значно збільшується площа, що віддає тепло. Їх використовують для опалення кількох приміщень в межах однієї квартири або будинку. При монтажі рекомендується використовувати мідні або сталеві труби, особливо якщо планується підключення до центральної опалювальної системи.
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред ATinform

15.01.2021 в 19:02
0.0 из 5 // 0 опалення, Топки, теплообмінники, Kratki, каміни
Комментариев нет.
Войдите, чтобы оставить комментарий.