Матраци ортопедичні для сну: що знаходиться усередині

ATinformСтатьи 15.01.2022 в 18:162201Обсудить
Матраци ортопедичні для сну: що знаходиться усередині
Ілюстрація / Світлина: з відкритих джерел
Обираючи модель ортопедичного матрацу для сну, треба звертати увагу на його основні параметри й виробника.
Безпечний, здоровий і міцний сон здатний забезпечити якісний ортопедичний матрац. Виробники пропонують різні види виробів, які відрізняються зовнішнім виглядом, наповнювачем, розмірами, конструкційними особливостями та іншими характеристиками. Вибираючи модель для сну, треба звертати увагу на основні параметри й виробника.

Різновиди ортопедичних моделей матраців : ключові характеристики

Відрізняються вироби індивідуальними особливостями. Виробники пропонують пружинні та безпружинні варіанти. У одних різновидах в основі лежить конструкція з міцних пружин, виконаних їх стали, в інших — пружний моноблок з наповнювача. Можна купити тут https://magdek.com.ua/ua/matrasi/ матрац, Київ радить вибирати варіант укомплектований системою залежних пружин. Сюди відносяться вироби з відомим блоком типу "Боннель". Цю основу використовують виробники понад 100 років. Жорсткість моделі буде завісити від кількості та діаметру спіралей, які розташовуються на 1 кв.м.

Блок "Боннель" складають металеві пятивиткові пружини, які зовні нагадують маленькі барильця. У єдину систему останні з'єднуються за допомогою спеціальних кріплень. Така конструкція стійко переносить навантаження, тривалий час зберігає свою первинну форму, незважаючи на інтенсивність використання. Матраци, оснащені такою системою, належать до бюджетного сегменту. Вартість їх невисока, а ось безпека висока.

PocketSpring — найпопулярніший блок з незалежних пружин. Останні представлені у формі циліндра, кожна одиниця сформована і схована в спеціальний окремий чохол.

Особливість такої конструкції у дії: на підвищені навантаження реагують тільки ті елементи, на які виявляється пряма дія. У такий спосіб вдається точково підтримати хребет, виключається хвилеподібний ефект.

У чому «фішка» безпружинного ортопедичного матраца

ортопедичний матрацУ таких моделях виробник використовує замість пружинного блоку пружний матеріал. Останній може бути:
  • синтетичного;
  • натурального;
  • комбінованого походження.
На технічні характеристики моделі впливають наповнювачі. Такі матраци не відпружують, а м'яко повторюють контури тіла. Кокосова койра, пенополиуретан, повсть, латекс використовуються як внутрішній наповнювач.

Розрізняють матраци в Києві й у міру жорсткості, яких може бути п'ять. Кожна людина індивідуальна у своїх перевагах, тому і комфортна жорсткість для усіх різна. Виробники передбачили цей факт, тому покупець може підібрати варіант за своїм смаком.
 
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред ATinform

15.01.2022 в 18:16
4.5 из 5 // 2 ортопедичний матрац, матрац
Комментариев нет.
Войдите, чтобы оставить комментарий.