Навіщо ламінують вії

ATinformСтатьи 23.02.2023 в 18:01382Обсудить
Навіщо ламінують вії
Ілюстрація / Світлина: з відкритих джерел
Ламінування вій — процес покриття кожної окремої волосинки поживним кератиновим комплексом, що живить їх корисними речовинами та візуально подовжує.

В останній час косметичні послуги стали такими різноманітними, що охопили майже кожну ділянку людського тіла. За допомогою професійних майстрів, сучасних технологій та засобів можна доглядати не тільки за шкірою, нігтями та зачіскою, але й навіть за бровами та віями. Це поліпшує зовнішній вигляд, додає самовпевненості та підкреслює індивідуальність кожної жінки. А ще такі процедури значною мірою заощаджують час, затрачений на створення щоденного макіяжу вдома.

Наприклад, якщо ви маєте все для ламінування вій та певні навички, самотужки зробити їх набагато гарнішими чи досконалішими не становитиме великих труднощів. За бажанням можна піти до спеціалізованого б’юті-центру або косметичного салону, де вам нададуть як окремі, так і комплексні послуги в залежності від ваших побажань. Попри це, експерти радять робити ламінування саме в спеціалізованих закладах.

Яка від цього користь

Процедура ламінування вій являє собою процес покриття кожної окремої волосинки поживним кератиновим комплексом, що живить їх корисними речовинами та візуально подовжує. Також він сприяє збереженню їх природного вигляду і робить максимально охайними. Різновидом є ламінування з додаванням ботоксу. Це позитивно впливає на товщину та ріст волосинок, зміцнює їх структуру, а також робить більш еластичними.

ламінування вій

Крім того, що ламінування не проводиться для нижніх вій, його іншими перевагами вважається те, що воно

  • підходить як для коротких та рідких, так і для довгих та густих;
  • відновлює та укріплює волосинки завдяки вітамінному комплексу;
  • може поєднуватися з іншими косметичними процедурами для вій;
  • не обмежує у відвідуванні солярію, сауни або басейну;
  • підходить особам, які постійно користуються лінзами;
  • дозволяє торкатися віями подушки під час сну без загрози деформувати чи пошкодити їх.

Досить важливо ще й те, що нанесений розчин не потребує подальшого видалення, оскільки він зникає разом з волосками, що відростають.

Особливості ламінування

Поширеною є думка, що ця процедура може протікати з болісними відчуттями. Насправді це зовсім не так, а поодинокі випадки, коли може з’явитися незначна сльозотеча або пощипування, пояснюються подразненням від робочої речовини, яке швидко минає.

Чималим плюсом ламінування також є те, що воно звільняє від щоденної рутини нанесення і змивання туші та інших засобів макіяжу. Крім того, завдяки йому вії набувають стійкого кольору, який тримається декілька тижнів.

Разом з декоративною складовою ламінування має також і лікувальну дію завдяки використанню косметичного розчину, що містить велику кількість корисних речовин. Саме тому здорові та доглянуті вії навіть з мінімальним макіяжем виглядають ефектно та водночас природно.

Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред ATinform

23.02.2023 в 18:01
0.0 из 5 // 0 ламінування вій
Комментариев нет.
Войдите, чтобы оставить комментарий.