Онлайн-тести «На Урок»: особливості та переваги

ATinformСтатьи 24.07.2020 в 00:20685Обсудить
Онлайн-тести «На Урок»: особливості та переваги
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
Онлайн-тести на офіційному порталі «На урок» - це можливість швидко і якісно перевірити те, наскільки підготовлені учні, які теми їм незрозумілі.
В процесі навчання нерідко виникають ситуації, коли викладачам необхідно протестувати учнів, щоб перевірити їх рівень знань та рівень засвоєння матеріалу. Але кожен раз складати унікальні тести складно і довго, тому вчителям радять використовувати готові завдання. І спеціально для цього навчальний портал «На урок» підготував шкільні тести онлайн, які можуть використовуватися всюди.
Онлайн-тести «На Урок»: особливості та переваги
 

В яких випадках можуть бути використані онлайн-тести?

Як правило, потреба в спеціально підготовлених тестах, доступ до яких учні можуть отримати онлайн, виникає в таких випадках:
  1. За допомогою тестів можна швидко і грамотно оцінити те, наскільки добре учень підготовлений. Досягається це за рахунок того, що дана процедура повністю стандартизована.
  2. На сьогоднішній день саме тестування дає можливість максимально точно оцінити всіх учнів. Все тому, що всі вони знаходяться в однакових умовах. При цьому рівні умови забезпечуються за рахунок того, що постійно контролюється процес.
  3. При підготовці тестів можуть бути використані матеріали за певний період або ж за весь курс. За допомогою тестування можна виключити елемент випадковості, який неможливо виключити в разі, якщо учень витягує квиток.
  4. До складу тесту входить різна кількість питань, що дає можливість провести максимальну оцінку знань.
Онлайн-тести «На Урок»: особливості та переваги
 

Чому варто користуватися готовими тестами?

Швидше за все, кожен викладач обізнаний, наскільки привабливі і цікаві тести для учнів різних класів. Але при цьому не всі викладачі мають у своєму розпорядженні вільний час для того, щоб провести їх якісну підготовку.

Вирішити це завдання можна, якщо скористатися спеціально підготовленими тестами, які розташовані на порталі «На урок». Чим привабливий цей варіант?
  1. На те, щоб підготувати відповідне онлайн-тестування, людині не потрібно витрачати час. Все тому, що на порталі можна відшукати все, у чому є потреба, для різних предметів та класів.
  2. Потреби в підготовці немає. Все тому, що на офіційному сайті є бібліотека, в якій представлена величезна кількість тестів.
  3. На офіційному сайті naurok.com.ua можна без проблем відшукати безліч дійсно цікавих і нестандартних ідей.
  4. Онлайн-тести, які підготовлені на порталі, представлені у величезному асортименті. Саме тому практично для кожного предмета можна відшукати підготовлені тести. Наприклад, на порталі можна знайти тести з російської мови, по хімії або ж з літератури.
Віддаючи перевагу використанню спеціалізованого порталу, на якому представлено безліч онлайн-тестів, які призначаються для початкової, старшої або ж середньої школи, можна позбутися від багатьох проблем. До речі, користуватися підготовленими тестами можуть не тільки викладачі, а й батьки, які хочуть перевірити, наскільки добре підготовлений їх дитина, які саме прогалини слід заповнити.

Таким чином, онлайн-тести на офіційному порталі «На урок» - це можливість швидко і якісно перевірити те, наскільки підготовлені учні, які теми їм незрозумілі.
Аватар Nikolis Николай Лисов / Nikolis
Журналист ATinform

24.07.2020 в 00:20
0.0 из 5 // 0 на урок, онлайн тести
Комментариев нет.
Войдите, чтобы оставить комментарий.