Переваги хостингу на SSD: чому варто орендувати саме такий

ATinformТехно 01.06.2024 в 23:48712Обсудить
Переваги хостингу на SSD: чому варто орендувати саме такий
Ілюстрація / Світлина: з відкритих джерел
Власники сайтів, які опікуються майбутнім, роблять вибір саме на користь SSD хостингу.

Останні кілька років великі хостингові компанії все частіше відмовляються від використання традиційних жорстких дисків на користь SSD. Все тому, що саме це обладнання підвищує продуктивність та швидкість роботи серверів. Крім того, якщо орендувати хостинг на сайті https://qhost.net.ua/, ви можете розраховувати на доступну ціну та велику кількість переваг.

Які можливості має SSD-диск

Завдяки неодноразовим тестуванням веб-серверів вдалося вияснити те, що SSD диски:

  • передають на 95% більше даних (навіть під високим навантаженням) у порівнянні з жорсткими дисками;
  • в середньому у 20 разів швидше обробляють запити введення-виведення.

У сфері веб-хостингу швидкість роботи SSD настільки перевищує HDD, що власники сайтів, які не перейшли на SSD, опиняються у невигідному становищі. Тому багато хостинг-компаній пропонують хмарні VPS з апаратним забезпеченням на SSD, які хоч і коштують трохи дорожче, але забезпечують значно кращу продуктивність.

SSD працює майже безшумно і при цьому у нього мінімальне енергоспоживання, так що він підходить як для високопродуктивного сервера, так і для звичайного ноутбука. Сьогодні хостинг на SSD справедливо можна вважати однією з найбільш популярних послуг.

Переваги такого хостингу для сайту

Ще недавно такі накопичувачі мали просто надхмарну вартість. Відповідно і ціна такого хостингу була посильною далеко не для всіх клієнтів. Однак сьогодні ситуація дещо спростилася — стандартний і SSD-хостинг стали коштувати майже однаково. Це спричинило те, що послуга стала дуже популярною. Навіть якщо й вартість трохи буде вищою, але ви маєте свій інтернет-магазин, ви можете не перейматися. Така купівля швидко окупиться, адже швидкість завантаження сторінок є однією з важливих переваг перед конкурентами.

Переваги хостингу на SSD: чому варто орендувати саме такий

Якщо зараз подбати про перехід на SSD хостинг, то це буде означати, що в майбутньому:

  • можна довгий час не турбуватися про роботу онлайн-ресурсу — вона буде і стабільною, і надійною;
  • можна буде не турбуватися про аварійність — ймовірність несподіваної поломки зводиться практично до нуля.

Власники сайтів, які опікуються майбутнім, роблять вибір саме на користь SSD. Це перспективний напрямок та фахівці галузі прогнозують, що використання таких дисків скоро стане масовим, тож це дійсно вкладення в майбутнє.

Хостинг із таким накопичувачем буде більш надійним, ніж зі звичайним. Також у SSD висока швидкість запису та висока відмовостійкість, а це означає, що навіть за підвищеної завантаженості сайт працюватиме стабільно

Аватар Nikolis Николай Лисов / Nikolis
Журналист ATinform

01.06.2024 в 23:48
4.8 из 5 // 4 SSD, сайт, хостинг
Комментариев нет.
Войдите, чтобы оставить комментарий.