Пять популярних ігор у покер, в які потрібно навчитися грати

ATinformСтатьи 26.12.2022 в 18:54562Обсудить
Пять популярних ігор у покер, в які потрібно навчитися грати
Ілюстрація / Світлина: з відкритих джерел
У матеріалі розповімо про 5 популярних ігор у покер, які потрібно вивчити та зіграти будь-кому, хто хоче зрозуміти, що це за гра.

Коли справа доходить до видів покеру, існує безліч різних типів ігор, включаючи техаський холдем, омаху, семикарточний стад, разз, божевільні вісімки та ін. Але що вам потрібно знати про кожну з них? Ось п'ять популярних ігор у покер, які потрібно вивчити (і зіграти) будь-кому, хто хоче зрозуміти, що це за гра!

1. П'ятикарточний обмін

У цю гру грають лише п'ятьма картами, що робить її легкою для розуміння і не менш захоплюючою. Всі гравці отримують по п'ять карт обличчям вниз, і мета полягає в тому, щоб зібрати найкращу можливу комбінацію. Якщо ви хочете почати грати в покер не поспішаючи, це ідеальна гра для вас.

2. Техаський холдем

Техаський холдем вважається одним із найпопулярніших видів покеру у всьому світі. Є три основні раунди ставок, в яких гравці роблять ставки на те, чи поб'ють вони руку дилера. Ця гра вимагає навичок та стратегії, і вона відмінно підходить для тих, хто любить змагання.

У цього виду покеру є найкращий провайдер онлайн казино — Wazdan. Завдяки слотам цього постачальника софту ви зможете спробувати зіграти у техаський холдем безкоштовно та без реєстрації у демо режимі.

3. Одеський покер

Цей різновид покеру зародився за радянських часів. Віддалено нагадує преферанс. Насправді цей вид гри мало нагадує класичний покер. Але на пострадянському просторі він був неймовірно популярним серед любителів азартних розваг.

В одеський покер грають колодою із 36 або 52 карт. Джокером є сім пік. У цій грі кілька роздач. І за кожну здачу йде торгівля по черзі. Виграє той, хто поб'є усі карти.

Одеський покер

4. 7-карточний стад

7-карточний стад — ще одна форма покеру досить проста для вивчення, але досить складна в процесі гри. Гра починається, коли гравець зліва від дилера робить початкову ставку, яка може змінюватись від 0,10 до 100 кредитів.

Після цього дилер роздає сім карток усім за столом, а потім чотири загальні карти, що здаються обличчям догори. Потім остання карта здається лицьовою стороною донизу. Гравці повинні вирішити, чи хочуть вони продовжувати гру або скинути карти.

5. 5-карточний стад хай-лоу спліт

Останній тип покеру, який ми хотіли б розглянути, це 5-карточний стад хай-лоу спліт. У цій грі є два окремі банки: один для високих рук, а інший для низьких. Для початку гравець зліва робить ставку і дилер дає йому шість карт.

Далі дилер перевертає дві карти обличчям вгору, і гравець вирішує, чи хоче він залишитися в грі або ні. Якщо він це робить, дилер відкриває ще дві карти, і гравець має можливість або зробити рейз, або розділити.

Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред ATinform

26.12.2022 в 18:54
0.0 из 5 // 0 покер
Комментариев нет.
Войдите, чтобы оставить комментарий.