Пластикові вікна у Дніпрі: різновиди та їх особливості

ATinformСтатьи 03.11.2023 в 00:252655Обсудить
Пластикові вікна у Дніпрі: різновиди та їх особливості
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
Мінімальна кількість віконних камер – 3 штуки, а максимальна – 8 штук.

Пластикові віконні конструкції – найпоширеніше рішення на сьогоднішній день, що представлене у різних виконаннях. Саме тому, перш ніж замовити монтаж та купити пластикові вікна у Дніпрі на сайті https://www.alias.dp.ua/uk/, слід ознайомитися з їхніми видами, перевагами та цінами, що дозволить підібрати оптимальний варіант у конкретних умовах.

Різновиди

На ринку представлена велика кількість різних моделей вікон з ПВХ, що відрізняються одна від одної за технічними характеристиками та експлуатаційною якістю. При виборі відповідного варіанта слід враховувати такі критерії як:

  1. Товщина профілю.
  2. Камерність.
  3. Кількість склопакетів.
  4. Особливості ущільнювачів.
  5. Якість фурнітури.

Щодо товщини віконного профілю, то тут розрізняють кілька класів. Клас «А» передбачає товщину внутрішніх стінок від 2.5мм, а зовнішніх – понад 2.8мм. Клас «В» має на увазі зовнішні стіни завтовшки більше 2.5мм, а внутрішні – від 2 мм. До класу «С» відносять інші різновиди профілю, що не відповідають вищеописаним стандартам, а тому строгих вимог до нього немає. У цьому плані слід розуміти, що чим товстіший профіль – тим кращий рівень теплоізоляції він може забезпечити. На сторінці https://www.alias.dp.ua/uk/vikna-steko ви можете знайти гарні пластикові вікна у Дніпрі від компанії Стеко з будь-якою товщиною.

Також вікна відрізняються кількістю камер. Цей параметр впливає як на тепло-, так і на шумоізоляцію. Мінімальна кількість віконних камер – 3 штуки, а максимальна – 8 штук. Найбільший попит мають рішення з трьома і п'ятьма камерами. Найбільш популярними варіантами за кількістю склопакетів виступають вікна з трьома стеклами та двома камерами між ними. Варіанти з однією камерою підходять лише для скління приміщень, які не використовуються взимку року: альтанок, лоджій, балконів. Ущільнювачі у віконних конструкціях необхідні забезпечення герметичності.

Пластикові вікна у Дніпрі: різновиди та їх особливості

Їх виготовляють із різних матеріалів:

  • гума;
  • каучук;
  • силікон.

Також моделі вікон відрізняються за надійністю фурнітури. Враховуючи, що віконна конструкція піддається високим навантаженням, її фурнітура повинна бути максимально міцна. Щоб уникнути розхитування ручок і заїдання віконних петель, слід віддавати перевагу варіантам від перевірених виробників.

Як вибрати пластикові вікна жителям Дніпра

Насамперед, при виборі оптимальної моделі віконної конструкції слід виходити з індивідуальних умов, включаючи місце, де вони будуть встановлені. Також слід звертати увагу і на візуальну складову, щоб профіль гармонійно виглядав як з інтер'єром, так і екстер'єром житла.

Аватар Nikolis Николай Лисов / Nikolis
Журналист ATinform

03.11.2023 в 00:25
4.9 из 5 // 23 пластикові вікна, вікно
Комментариев нет.
Войдите, чтобы оставить комментарий.