Поїздка на баггі: екстрім в Івано-Франківську

ATinformСтатьи 20.09.2021 в 06:16453Обсудить
Поїздка на баггі: екстрім в Івано-Франківську
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
Поїздка на баггі у Карпатах ідеально підійде як для одиночного відпочинку, так і для відпочинку з компанією.
Поступово набирають популярність такі види транспорту, як баггі. По суті, баггі - унікальний вид транспорту, який поєднує деякі елементи квадроцикла, а також позашляховика. Верх у такого транспортного засобу повністю відкритий. Екстремальна поїздка на баггі Івано-Франківськ - це можливість переміщення по пересіченій місцевості в будь-який зручний час.

Як замовити?

Можна замовити таку поїздку для себе або придбати сертифікати, щоб зробити комусь оригінальний подарунок. Баггі точно сподобаються тим людей, які зацікавлені в екстремальному і активному відпочинку.

Подібний варіант ідеально підійде як для одиночного відпочинку, так і для відпочинку з компанією, тільки тоді знадобиться замовити кілька машин, по кількості людей. Адже в цьому випадку можна цікаво провести час, а також отримати масу позитивних емоцій.
Поїздка на баггі: екстрім в Івано-Франківську

Як відбувається поїздка?

  • Перед тим як буде проведена поїздка на баггі, кожна людина обов'язково проходить детальний інструктаж. В процесі майстри розкажуть про те, як правильно управляти цією технікою, які правила переміщення варто брати до уваги, щоб управляти ефективно транспортом.
  • Для того щоб нормально переміщатися по маршруту, кожна людина отримувати необхідний набір екіпіровки. При підборі основних елементів береться до уваги те, яка погода в даний момент. У екіпіровку обов'язково входять такі елементи, як захисний костюм, а також шолом.
  • Після ретельної підготовки кожен замовник або володар сертифіката може відправитися в унікальну подорож по попередньо підготовленому маршруту.
Поїздка відбуватиметься у мальовничому туристичному містечку Яремче, тож під її час можна буде не тільки отримати екстремальні враження, але й помилуватися чудовою природою Карпат. Відмітна особливість такого маршруту - це переміщення по унікальним околицям, які включають як кам'янисту, так і лісову місцевість. Це дозволить нормально проїхатися по бездоріжжю, по різноманітним гірським схилам, по лісам і поруч з водоспадами.

На баггі у Івано-Франківську можна їздити не тільки навесні і восени, але і навіть взимку. Обумовлено це тим, що сучасні баггі оснащені спеціальними шипами, які розташовуються на колесах. Одноразово в поїздку може відправитися не один, а троє людей. Це важливо, оскільки в компанії відпочивати веселіше.
Аватар Nikolis Николай Лисов / Nikolis
Журналист ATinform

20.09.2021 в 06:16
4.8 из 5 // 4 баггі, Івано-Франківськ
Комментариев: 3
avatar
Like0dislike
#1 social
Чудова ідея для тих, хто надає перевагу активному відпочинку та екстримальним видам спорту!
avatar
Like0dislike
#2
Все б нічого, гарна розвага, однак це погано для довкілля :(
avatar
Like0dislike
#3 social
Никакого вреда не будет, если все правильно сделать и ездить по определенным маршрутам, а не куда попало.
Войдите, чтобы оставить комментарий.