Помер відомий український актор Юрій Потапенко

ATinformLifeStyle 28.08.2023 в 08:08204Обсудить
Помер відомий український актор Юрій Потапенко
Юрій Потапенко
За два тижні до смерті у розмові з колегами по сцені знаменитість поскаржився на біль у серці.

У віці 58 років помер відомий український актор Юрій Потапенко. Відповідний пост зʼявився на офіційній сторінці Молодого театру, де артист працював 32 роки.

Що саме стало причиною смерті, наразі невідомо. Однак, за словами колег, два тижні тому він скаржився на біль в районі серця.

"Відійшов у вічність актор Молодого театру Юрій Потапенко. Йому було 58 років. Несподівана новина шокувала родину Молодого. Ще два тижні тому в розмові Юрій поскаржився на біль у серці, а сьогодні його не стало. В це важко повірити, важко прийняти. Юрій Потапенко присвятив Молодому 32 роки свого життя", - говориться у повідомленні.

Варто нагадати, що Юрій Потапенко народився 1 серпня 1965 року. Він закінчив Київський державний інститут театрального мистецтва ім. І. К. Карпенка-Карого.

За час роботи у театрі встиг зіграти у виставах: Гагарін і Барселона, Зачарований, Момент, Осінній блюз, Саломея, Сватання на Гончарівці.

Також артист знявся у 56 кінопроєктах, найвідоміші з яких Тарас Шевченко. Заповіт, Кайдашева сім'я, На лінії життя.

"Глядачі цінували талант актора та вміння перевтілюватися в абсолютно різні образи, а колеги пам'ятатимуть Юрія як щирого друга, готового завжди прийти на допомогу в скрутний момент", - підсумували у театрі.

Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред ATinform

28.08.2023 в 08:08
0.0 из 5 // 0 Юрій Потапенко, актори
Комментариев нет.
Войдите, чтобы оставить комментарий.