Послуги водія — зручно, вигідно та безпечно

ATinformСтатьи 24.07.2023 в 18:52701Обсудить
Послуги водія — зручно, вигідно та безпечно
Ілюстрація / Світлина: з відкритих джерел
Якщо вам треба поїхати у відрядження, планується бізнес-зустріч чи поїздка, а немає можливості керувати авто, ви можете замовити послуги драйвера.

Сучасний ритм життя диктує свої умови — потрібно бути мобільними та активними. Якщо вам треба поїхати у відрядження, планується бізнес-зустріч чи важлива поїздка, а немає можливості керувати автомобілем, ви можете замовити послуги драйвера https://www.avis.com.ua/business/driver-services. Це найкраще рішення для тих, у кого немає водійського посвідчення або бажання долати відстань самостійно. Досвідчений професіонал від міжнародного провайдера AVIS зробить вашу поїздку комфортною та безпечною, з чітким дотриманням конкретного графіка, маршруту та правил дорожнього руху.

Водій на замовлення: переваги послуги

Основна перевага — це ваша безпека, комфорт та економія часу. Користуючись цією пропозицією, ви маєте змогу оптимізувати робочі моменти, делегувати певні обов'язки та бути мобільним, незалежно від наявності посвідчення водія. Приватний водій прекрасно орієнтується у місцевості та гарантує вправне керування машиною.

послуги водія

Коли можуть знадобитися послуги водія:

  • ваш особистий водій звільнився;
  • ви не знаєте міста і не хочете ризикувати, керуючи транспортним засобом самостійно;
  • у вас робоча поїздка, але немає можливості бути за кермом;
  • вам потрібен водій для компанії, проте немає потреби у найманні постійного штатного працівника;
  • необхідний драйвер, який володіє іноземною мовою;
  • потрібно зустріти родичів, друзів чи партнерів по бізнесу, а ви не маєте змоги відірватися від роботи. 

Якщо у вашої компанії є власний автопарк, але немає досвідчених водіїв, це також не стане проблемою. Послуги драйвера вирішать всі питання та завдання, пов'язані з транспортуванням.

Це звільняє вас від зайвих обов'язків, витрат та нервів. Ви можете одночасно замовити кількість водіїв, яка вам потрібна, бо компанія AVIS має великий штат кваліфікованих працівників зі значним досвідом роботи.

Чому варто замовити послуги водія саме в AVIS 

Керувати автомобілем вміють майже всі, а от робити це вправно та безпечно — лише справжні професіонали. Звертаючись у компанію AVIS, ви можете бути впевненим в тому, що за кермом орендованої машини буде досвідчений професіонал, який докладе максимум зусиль, щоб виконати всі поставлені вами завдання у відведений проміжок часу.

драйвер

Переваги звернення до компанії AVIS:

  • професіоналізм та досвід водіїв;
  • великий штат співробітників;
  • комфортний рівень спілкування;
  • прозора система оплати (передбачена бухгалтерська звітність);
  • пунктуальність та відповідальність;
  • високий рівень обслуговування;
  • обережне користування транспортним засобом клієнта;
  • відмінне орієнтування у місті;
  • доступні ціни на послуги драйверів.

Якщо вам потрібен водій, який задовольнить всі ваші запити та вразить навичками маневрової їзди, звертайтеся до AVIS. Професійні драйвери знайомі з різними марками авто, тому не варто хвилюватися про безпеку.

Виконання доручень, вирішення бізнес-питань, зустріч на вокзалі (в аеропорту) та навіть транспортування машини на автосервіс — особистий драйвер впорається з усім. 

Крім того, для клієнтів Avis Україна доступна послуга оренди електромобіля. Це не тільки зручно, а й економно. Щоб зарезервувати подібне авто на сайті, виберіть категорію «Середній — Electric». Відчуйте новий стиль маневрового та екологічно водіння, проведіть тест-драйв та оцініть переваги електротранспорту. Кросовери Volkswagen ID.5 — це ваш шанс насолодитися подорожжю, тихою ходою, автоматичною трансмісією та стильним дизайном. Ви можете замовити водія для управління електромобілем або ж взяти цю відповідальну роль на себе. 

Займайтеся бізнесом та не відволікайтеся на дрібниці, бо для цього є AVIS.

Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред ATinform

24.07.2023 в 18:52
5.0 из 5 // 2 драйвер, водій, послуги водія
Комментариев нет.
Войдите, чтобы оставить комментарий.