Принц Гаррі розповів, ким мріє стати його син Арчі

ATinformLifeStyle 31.08.2023 в 18:18401Обсудить
Принц Гаррі розповів, ким мріє стати його син Арчі
Фото: instagram.com/sussexroyal
Герцог Сассекський часто розмовляє зі своїм сином про те, ким хлопчик хоче стати в майбутньому.

Принц Гаррі розповів, ким мріє стати його чотирирічний син Арчі, коли виросте. Про це повідомляє Daily Mail.

Зокрема, 38-річний герцог Сассекський сказав під час промови, яку він виголосив перед учасниками Ігор Нескорених у Гаазі в 2022 році. Кадри з промови були опубліковані в новому серіалі Netflix Серце Нескорених.

"Коли я розмовляю зі своїм сином Арчі про те, ким він хоче стати, коли виросте, іноді він каже, що космонавтом, іноді - пілотом. Але я нагадую йому, що незалежно від того, ким ти хочеш стати, коли виростеш, найбільше значення має твій характер. І ніщо не змусить нас з його мамою пишатися так, як те, що він має свій характер, такий, як ми бачимо перед собою сьогодні", - сказав він.

У серіалі принц Гаррі також розповів про втрату матері, принцеси Діани, і те, як вона вплинула на нього. Тригером став тур принца Афганістаном, що відбувся у 2012 році. Повернувшись із нього, чоловік усвідомив, що втрата мами в молодому віці - це травма, яку він ніколи і ні з ким не обговорював. Представник королівської родини Британії довго стримував свої почуття, а коли вони почали виходити, не міг зрозуміти, що відбувається.

"У мене не було такої структури підтримки, такої мережі, чи експертної поради, щоб визначити, що зі мною насправді відбувається. На жаль, як і більшість людей, ви вперше думаєте про терапію, коли лежите на підлозі в позі ембріона, ймовірно, бажаючи, щоб ви мали справу з деякими з цих речей раніше. І це те, що я дійсно хочу змінити", - додав герцог Сассекський.

Аватар Skibair Ирина Скиба / Skibair
Журналист ATinform

31.08.2023 в 18:18
4.2 из 5 // 5 Син, принц Гаррі
Комментариев нет.
Войдите, чтобы оставить комментарий.