Синоптик дала прогноз на сьогодні та до кінця тижня в Україні

Синоптик дала прогноз на сьогодні та до кінця тижня в Україні
Фото: РБК-Украина
Антициклон із північного заходу Європи відсуває опади, тому вдень 8 травня та впродовж 9 травня переважатиме повсюди суха погода

Хоча сьогодні, 8 травня, в Україні дощів і не очікується, але максимально температура буде не вище +22 градусів. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прогноз синоптика Наталки Діденко у Facebook.

Після нічних заморозків на півночі та заході України, вдень в Україні температура повітря коливатиметься в межах +13....+18 градусів, на крайньому півдні та на Закарпатті місцями +20....+22 градуси.

"Антициклон із північного заходу Європи відсуває опади, тому вдень 8 травня та впродовж 9 травня переважатиме повсюди суха погода", - розповіла синоптик.

У Києві вдень +13....+15 градусів, не спекотно. Дощів не передбачається.

Погода до кінця тижня в Україні

За даними синоптика, свіжа погода протримається до кінця тижня, на Провідну неділю в Україні буде помірно тепло, +15....+20 градусів. Зокрема,у ніч на 9 травня та в ніч на 10 травня заморозки поширяться на більшу частину території України, окрім півдня.

"12 травня переважно без опадів, хіба вдень невеликий дощ пройде місцями в північних областях України", - додала Діденко.

Аватар Skibair Ирина Скиба / Skibair
Журналист ATinform

08.05.2024 в 08:44
0.0 из 5 // 0 погода, Синоптики, прогноз
Комментариев нет.
Войдите, чтобы оставить комментарий.