Складські стелажі для складу від українського виробника «СторХаус»

ATinformСтатьи 24.07.2024 в 17:05498Обсудить
Складські стелажі для складу від українського виробника «СторХаус»
Ілюстрація / Світлина: з відкритих джерел
«СторХаус» надає рішення для складського зберігання, які включають стелажні системи для піддонів і обладнання для складів усіх типів.

Маючи більш ніж 25-річний досвід у проєктуванні та встановленні складських стелажів і стелажних систем, СторХауз Україна запропонує Вам надійне обладнання та складські стелажі купити. Ми надаємо рішення для складського зберігання, які включають стелажні системи для піддонів і обладнання для складів усіх типів, а також проєктування та встановлення складів. Ми можемо задовольнити потреби будь-якого асортименту продукції та складської конфігурації, незалежно від того, наскільки вона спеціалізована чи унікальна.

Ми надаємо все: від окремих палетних стелажів до повних систем складського зберігання та додаткове обладнання. Крім того, наші спеціалісти з дизайну можуть допомогти вам оптимізувати ваш простір, щоб ви могли збільшити продуктивність персоналу та зменшити експлуатаційні витрати, а також вирішити проблеми з транспортуванням матеріалів і зберіганням. Наші спеціалісти з проєктування пропонують рішення для складського зберігання, які забезпечують максимальну ефективність роботи вашого складу. Це включає в себе планування простору, дизайн і планування.

Складські стелажі для піддонів

Палетні стелажі є надійними складськими рішеннями для зберігання — і не дарма. Вони надають вам миттєвий доступ до кожного продукту у вашій системі та забезпечують ідеальний баланс між щільністю зберігання та вибірковістю продуктів. На додаток до стандартних палетних стелажів, у нас є повний асортимент інших палетних стелажів, включаючи консольні стелажі, стелажі для картонних коробок, бобін тощо.

Складські стелажі для піддонів

Консольні стелажі

Консольний складський стелаж є ідеальним складським рішенням для зберігання довгих, громіздких або важких матеріалів, таких як ПВХ або металеві труби та пиломатеріали. Такі складські стелажі забезпечують легкий доступ для зберігання та вилучення, призначені для підтримки великих навантажень промислових матеріалів.

Їх можна використовувати як для внутрішнього, так і для відкритого складського зберігання, і вони є популярним рішенням для підприємств, яким потрібні складські металеві стелажі з великою вантажопідйомністю.

Стелажі Drive In / Drive Thru

Стелажі Drive in/Drive Thru пропонують економічно ефективне складське зберігання з високою щільністю. Ця система ідеально підходить для зберігання великої кількості продуктів, що зберігаються на піддонах.

Стелажі Drive In / Drive Thru

Відкидні стійки

Відсувні стелажі можуть вмістити велику кількість інвентарю в невеликому просторі. Вони є універсальним рішенням для зберігання для невеликих приміщень і можуть використовуватися з домкратом для піддонів або вилковим навантажувачем, але також можуть бути доступні без них.

Мезоніни

Мезоніни — ідеальне рішення для потреб росту. Вони забезпечують економічно ефективний спосіб подвоїти або навіть потроїти простір вашого складу.

Часто це окремо стоячі конструкції, які при необхідності можна легко розібрати та перемістити. Мезонін допомагає збільшити простір для зберігання, не переїжджаючи у більший склад.

Промислові металеві стелажі

Промислові металеві стелажі допоможуть упорядкувати ваш склад, збільшити простір для зберігання на вашому складі, а також спростити відстеження та пошук запасів. Ви можете створити полиці для зберігання найлегших, найменших предметів, а також предметів, які мають значну вагу.

Зв’яжіться з нашими консультантами, щоб дізнатися більше про наші продукти та послуги для складських стелажів і систем зберігання.

Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред ATinform

24.07.2024 в 17:05
5.0 из 5 // 3 складські стелажі, склад, стелажі
Комментариев нет.
Войдите, чтобы оставить комментарий.