Сьогодні в Україні очікуються дощ із мокрим снігом. Синоптики назвали регіони

Сьогодні в Україні очікуються дощ із мокрим снігом. Синоптики назвали регіони
Фото: Getty Images
Вдень у більшості південних, центральних та східних областей помірний дощ та мокрий сніг.

Сьогодні, 19 листопада, в частині регіонів України очікуються дощі зі снігом. Щоправда, справжню зиму відчують мешканці лише частини регіонів. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Укргідрометцентр.

"Вдень у більшості південних, центральних та східних областей помірний дощ та мокрий сніг. На решті території без опадів", - йдеться в повідомленні

Вітер переважно північно-східний, 7-12 м/с, у південних, східних, Кіровоградській та Дніпропетровській областях пориви 15-20 м/с, на Одещині вранці місцями 25-27 м/с.

Температура протягом доби у південній частині 1-6°, на решті території вдень від 2° морозу до 3° тепла, на Закарпатті до 5° тепла.

19 листопада у південних, східних, Кіровоградській та Дніпропетровській областях пориви вітру досягнуть 15-20 м/с. Вночі 19 листопада на півдні Одещини та в Криму значний дощ. Синоптики надали цій ситуація перший (жовтий) рівень небезпечності.

Сніг в Україні

Окрім Карпат, останніми днями сніг встиг випасти і на заході України: 17 листопада у кількох районах на Волині, а 18 листопада – у Львові, Дрогобичі та у Тернопільській області.

Аватар Skibair Ирина Скиба / Skibair
Журналист ATinform

19.11.2023 в 12:11
4.5 из 5 // 2 погода, Синоптики, прогноз
Комментариев нет.
Войдите, чтобы оставить комментарий.