Тютюн для кальяну: види заправок

ATinformСтатьи 06.01.2023 в 00:30358Обсудить
Тютюн для кальяну: види заправок
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
Є певні фактори, на які рекомендується звернути увагу при виборі якісної суміші.

Якщо людина тільки почала захоплюватися кальяном, перш за все їй потрібно розібратися в його заправках. Вибір магазин кальянів Аміго Хука за посиланням https://amigo-hookah.com.ua/ пропонує величезний, тому не складно і розгубитися. Звичайно, кожен має свої особисті смаки й орієнтуватися слід на них, проте є певні фактори, на які рекомендується звернути увагу. Саме від цих факторів залежить якість суміші. Тому до вибору цієї продукції слід поставитися з усією відповідальністю.

Як правильно вибрати тютюн?

Перше, на що необхідно звернути увагу, то це запах. Виробники додають у тютюн різні ароматизатори. Найкращі види мають чистий запах того продукту, який в них додано. Якщо запах віддає чимось хімічним, то звичайно такий продукт купувати не варто.

Щодо смаків, то хтось полюбляє чистий смак, наприклад, яблука, а інші курці віддають перевагу міксам з різних смаків. Смачні поєднання краще підбирати самому з урахуванням своїх власних переваг.

Міцність тютюну

Є легкі сорти та міцні. Для новачків найкраще підходять легкі сорти тютюну. Від нього не паморочиться в голові, немає неприємних відчуттів. Більш досвідчені курці, звичайно, віддають перевагу міцним сортам.

Вартість

Ціна теж відіграє важливу роль. Для виготовлення хорошого продукту виробники використовують високоякісну сировину, тому коштувати дешево такий тютюн не може.

Просочення

Важливо знати, чим краще вимочений тютюн, тим комфортнішим буде куріння.

Тютюн для кальяну: види заправок

Герметичність пакування — це важливий критерій, який може зіпсувати навіть найкращий тютюн. Якщо цілісність пакування порушено, то продукт рано чи пізно почне псуватися.

Популярні види

Каталог магазину Аміго Хука пропонує тютюн для кальяну у величезному асортименті. Можна вибрати будь-який продукт. До найпопулярніших тютюнових сумішей належать:

  1. Virginia. Цей вид тютюну має солодкуватий смак. Сировина чудово поєднується зі смаковими добавками.
  2. Burley. Досить міцний збір із вираженим карамельним смаком.
  3. Oriental. Дуже міцний тютюн із пряним ароматом. Суміш містить безліч ефірних олій.

Варіанти забивань

Існує безліч варіантів забивання. Тут теж все залежить від особистих уподобань курця. Найпопулярніші заправки — це готові суміші (чайне листя, трав'яний збір). Не менш затребувані паста — в'язка заправка кремоподібна для чаші, сироп — спеціальна рідина, яка має яскраво і стійкий виражений аромат. А також парові камені, які просякнуті спеціальним складом.

Всі ці варіанти не містять нікотин. Ці тютюнові заправки вважаються безпечними для здоров'я.

Аватар Nikolis Николай Лисов / Nikolis
Журналист ATinform

06.01.2023 в 00:30
0.0 из 5 // 0 Кальян, тютюн для кальяну
Комментариев нет.
Войдите, чтобы оставить комментарий.