Трендові жіночі костюми: що купуватимуть дівчата у 2024 році?

ATinformСтатьи 31.01.2024 в 12:26734Обсудить
Трендові жіночі костюми: що купуватимуть дівчата у 2024 році?
Жіночий костюм / Світлина: fashion-girl.ua
Окрім останніх модних тенденцій, які можна побачити на подіумах, у всьому світі зараз панує тренд на комфорт.

Сучасні жіночі костюми — це мастхев на всі випадки життя: класичний комплект у смужку або твідовий зі спідницею — для офісу, легкі лляні моделі — для літніх прогулянок, вироби з теплого трикотажу — для зимових днів. 

fashion girlВ інтернет-магазині Fashion Girl можна купити костюми жіночі оптом і вроздріб. Виробник пропонує власникам магазинів модного одягу та дропшиперам оновити свій асортимент на найвигідніших умовах.

Гуртові покупці отримують персональні знижки та акційні пропозиції. Увесь одяг Fashion Girl вирізняється відмінною якістю пошиття, а також сучасним практичним дизайном, що гарантовано високо оцінять усі ваші клієнти.

Фасони жіночих костюмів, актуальні у 2024 році

Класичні костюми зі злегка приталеним піджаком і прямими штанами, які добре «сідають» по фігурі, не виходять із моди й вважаються універсальним варіантом. Також зараз у тренді оверсайз. Особливо ефектно виглядають об’ємні двобортні піджаки та моделі з виразною лінією плечей.

Щодо низу, то найактуальнішими в цьому сезоні будуть широкі штани та шорти-бермуди, класична модель спідниці-«олівець» і мініспідниця з завищеною талією.

Тренд на комфорт і #loungewear

Жіночий костюмОкрім останніх модних тенденцій, які можна побачити на подіумах, у всьому світі зараз панує тренд на комфорт. Актуальності набуває зручний одяг, в якому однаково комфортно перебувати будь-де. В такому одязі можна піти на прогулянку, вирушити на пікнік, сходити в гості, в кіно або кафе.

Чудовим прикладом є трикотажні модні костюми. Такі речі не тільки зручні та комфортні, а й мають дійсно неперевершений вигляд.

Вироби з ангори зігріють в холодну пору року, а комплекти з тонкого трикотажу забезпечать комфорт у спекотні дні.

У 2024 році дизайнери радять керуватися 3 принципами: легкість, яскравість і комфорт. Модний одяг тяжітиме до розслабленого стилю, комфортних тканин і вільних силуетів, які не сковують рухів і формують ефектний образ. 

Жіночий костюмЦього року у тренді свобода вибору та максимальний комфорт. Саме цими принципами керується під час пошиття свого одягу український виробник Fashion Girl.

Інтернет-магазин Fashion Girl пропонує купити жіночі костюми для модниць будь-якого віку і статури (широкий розмірний ряд — від 40-го до 56-го). 

Тут представлено:

  • Костюми: блузка + штани, сукня + жакет чи кардиган, блузка + спідниця. Такі ансамблі в стилі casual чудово виглядатимуть будь-де: в офісі, на діловій зустрічі, прогулянці, вечірці тощо. Вироби представлено в різних кольорах: бордовий, графіт, темно-синій, електрик, жовтий та ін.
  • Комплекти: вільні легкі блузки + штани, топи + спідниці, майки + шорти. Такі комплекти — найкращий вибір для швидкого створення повсякденних образів, адже вони позбавляють необхідності витрачати час на підбір одягу.

Жіночий костюм

Усі вироби мають стильний вигляд, дарують максимальний комфорт, не заважають вільно рухатися та мають незмінну популярність. Саме тому костюми та комплекти Fashion Girl — чудовий вибір для будь-якого магазину одягу.

Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред ATinform

31.01.2024 в 12:26
4.0 из 5 // 3 жіночі костюми, тренди, гардероб
Комментариев нет.
Войдите, чтобы оставить комментарий.