У що одягнути немовля?

ATinformСтатьи 01.04.2023 в 04:481028Обсудить
У що одягнути немовля?
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
До одягу для немовлят висуваються високі вимоги.

Вагітній жінці важко утриматися від відвідування магазину для дітей. І це правильно, адже до народження дитини треба готуватися завчасно. Перший місяць після народження часу на похід по магазинам не буде, тож краще придбати все необхідне заздалегідь. Тим більше стать майбутньої дитини відома до народження і можна точно підібрати у крамниці https://www.rechi-dlya-malechi.com.ua/ підходящі речі.

Різновиди одягу

Кожному малюкові знадобляться такі види одягу:

  • Сорочечки. Вони потрібні з перших днів. Довгі рукави распашних сорочок закінчуються відворотами, які називаються подряпинами. Шви на рукавах мають бути зовні, щоб не натерти шкіру.
  • Кофтинки. На прогулянках знадобляться кофтинки. Іноді застібки можуть розташовуватися на плечах. Вдома у кофтинці дитині буде спекотно, тож це тільки вуличне вбрання.
  • Боді. Дуже зручна річ із рукавами різної довжини. Для малюків застібки повинні бути посередині, щоб не травмувати ніжну шию дитини при надяганні. Кнопки між ніжками дозволяють міняти підгузки, не роздягаючи дитину.
  • Комбінезони. Хороший комбінезон не обмежує рух дитини. Тіло не перегрівається і вільно дихає.
  • Повзунки. Найбільш зручно новонароджений почуватиметься у високих повзунках, що застібаються на плечах. Вони добре фіксуються, а ніжкам не буде холодно.
  • Пісочники. Вони відрізняються від комбінезону короткими штанцями та рукавами. Пісочники добре підходять для літніх прогулянок. Застібки між ніжками дозволяють без проблем змінити підгузник під час прогулянки.
  • «Царапки». Щоб дитина не поранила себе нігтиками, використовують рукавиці на резинках. «Царапки» не повинні заважати дитині стискати і розтискати пальці.
  • Пінетки. Багато мам самостійно в'яжуть теплі пінетки, які зручніші за звичайні шкарпетки. Важливо, щоб вони не дратували шкіру.
  • Чепчики. Від протягу маленького чоловічка захистить чепчик. Зав'язки під горло оберігають від сповзання чепчика на очі. Він надійно захищає вушка.

У що одягнути немовля?

Як вибирати одяг

До одягу для немовлят висуваються високі вимоги. Одяг, що стикається з тілом, повинен бути виготовлений з чистої бавовни. Бавовна не викликає алергії, добре стирається. Невелика добавка синтетики (до 10%) надає тканині еластичність та підвищує зносостійкість.

Одяг не повинен обмежувати рухи дитини. Повинна бути передбачена можливість швидкого перевдягання чи зміни підгузки.

При купівлі одягу слід віддавати перевагу продукції відомих фірм, які відповідають найсуворішим екологічним вимогам. Не можна заощаджувати на здоров'ї дитини.

Аватар Nikolis Николай Лисов / Nikolis
Журналист ATinform

01.04.2023 в 04:48
4.9 из 5 // 7 одяг для немовлят
Комментариев нет.
Войдите, чтобы оставить комментарий.