Усе, що треба знати про вейпи

ATinformСтатьи 04.10.2022 в 16:57558Обсудить
Усе, що треба знати про вейпи
POD-система FLEX
Головна перевага вейпів і POD-систем полягає в тому, що у процесі їх використання до організму не потрапляють смоли та канцерогенні речовини.

Дедалі більше курців відмовляються від звичайних сигарет. Це може бути складно, адже для багатьох ця звичка стала частиною життя. Комусь із сигаретою легше думається, а для когось це невіддільний атрибут посиденьок із друзями. Саме тому все більшої популярності набувають вейпи — бездимні системи, призначені для комфортного споживання нікотину.

Вейп — це пристрій, який у процесі нагрівання перетворює спеціальну рідину на пару. Пара, що утворюється при цьому, не містить шкідливих продуктів горіння тютюну.

Що таке POD-система FLEX

Електронний випарник POD FLEX від https://flex.shop/ua/catalog/pod-sistemy складається з картриджа (POD) і акумулятора. Картридж одночасно виконує роль випарної камери з нагрівальними елементами й резервуара для рідини.

Що таке POD-система FLEX

Картридж містить сольовий нікотин, особлива формула якого забезпечує максимальну схожість із курінням звичайних сигарет. Сольовий нікотин, навіть за умови вмісту понад 5%, палиться м’яко, без відчутного «удару» по горлу. Один POD розрахований на 300 затяжок — це аналог двом пачкам звичайних сигарет.

Використаний картридж легко замінити: потрібно просто зняти й викинути старий картридж та вставити новий. Магнітні конектори забезпечують зручне й надійне з’єднання PODа з девайсом.

POD-системи FLEX вирізняються невеликими розмірами та не займають багато місця, тому їх зручно носити із собою. Вони мають привабливий дизайн, ультрасучасні форми та кольори.

Такий девайс можна швидко зарядити за допомогою кабелю Type-C, який пропонується в комплекті. А батарея ємністю 480 мАгод забезпечить роботу протягом двох діб.

Пристрій не потребує чищення, надійно захищений від протікання. Користуватися POD-системами дуже просто, оскільки вони не мають зайвих кнопок і не передбачають спеціальних налаштувань.

FLEX пропонує вісім оригінальних смаків, серед яких кожен користувач зможе вибрати той, що сподобається найбільше:

  • кавун;
  • диня;
  • м’ята;
  • чорниця;
  • вишня;
  • класичний тютюн;
  • яблуко з льодом;
  • манго.

Головна перевага електронних сигарет (вейпів і POD-систем) полягає в тому, що у процесі їх використання до організму не потрапляють смоли та канцерогенні речовини, як під час куріння звичайних сигарет. Отже, використання електронних сигарет завдає набагато менше шкоди, ніж традиційне куріння.

Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред ATinform

04.10.2022 в 16:57
0.0 из 5 // 0 вейпи
Комментариев нет.
Войдите, чтобы оставить комментарий.