Усик: Мені дуже мало залишилося у великому спорті

ATinformСпорт 19.10.2023 в 11:35169Обсудить
Усик: Мені дуже мало залишилося у великому спорті
Фото: Getty Images
Чемпіон WBA, WBO, IBO та IBF у суперважкій вазі висловився про своє майбутнє у спорті.

Олександр Усик думає про завершення професійної спортивної кар'єри і про те, чим займатиметься на спортивній пенсії. Про це український чемпіон світу за версією WBA, WBO, IBO та IBF розповів в інтерв'ю на своєму YouTube-каналі.

За словами боксера, він розуміє, що йому мало залишилось у великому спорті, а тому щодня замислюється з приводу свого майбутнього.

"Кожен день. Кожен день у мене думки про моє майбутнє, про бокс, про життя, про великий поєдинок. У якийсь момент, лягаючи спати після молитви, я подумав: "Навіщо я про це все думаю?" Якщо я буду про це все думати, наприклад, або чекати чогось - це не працює. Просто потрібно займатися тим, що на даний момент ти маєш, але думати про якусь велику справу, яка чекає на тебе попереду.

Але щодня я думаю про бокс, кар'єру, яка ще на хорошій стадії. У мене є бажання, я хочу тренуватися, хочу боксувати. Але будемо реалістами, я думаю, мені дуже мало залишилося у великому спорті.

Я це для себе кажу, тому що дійсно я підходжу до того моменту, коли потрібно замислюватися про інший вид діяльності, яким ти будеш займатися після завершення своєї професійної кар'єри", - розповів Усик.

Аватар Skibair Ирина Скиба / Skibair
Журналист ATinform

19.10.2023 в 11:35
5.0 из 5 // 1 Бокс, усик
Комментариев нет.
Войдите, чтобы оставить комментарий.