УЗД апарати для ветеринарії: особливості та види

ATinformСтатьи 02.03.2020 в 21:10530Обсудить
УЗД апарати для ветеринарії: особливості та види
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
За допомогою сучасної апаратури можна швидко дізнатися про стан внутрішніх органів тварин.
Щоб тварини були здоровими, важливо регулярно проводити діагностичне обстеження. Нескладний і найбільш інформативний метод - ультразвукове обстеження.

За допомогою сучасної апаратури можна швидко дізнатися про стан внутрішніх органів тварин. Це дозволяє на ранніх стадіях виявляти різні захворювання і діагностувати їх з високою точністю. Чим точніше і раніше поставлений діагноз, тим більше шансів на успішне лікування.

Усі ветеринарні клініки повинні бути оснащені необхідною апаратурою, в тому числі апаратами для проведення ультразвукового дослідження. Це допоможе точно ставити діагнози, правильно лікувати тварин або переконатися, що в організмі все нормально.

Види апаратів УЗД

Сьогодні УЗД апарати для ветеринарії в Biovet бувають таких різновидів:
  • Ручні. Апарати мають вбудований маленький екран і акумулятор. Це компактний і зручний пристрій. Ручні апарати УЗД використовуються для діагностування дрібних домашніх тварин. Можна виконувати дослідження вихованців на дому.
  • Стаціонарні. Дані пристрої використовуються в ветеринарних клініках. Вони підійдуть як для великої рогатої худоби, так і для собак, кішок та інших тварин.
  • Портативні. Вони менші за розмірами, ніж стаціонарні, але більше, ніж ручні. Для роботи їм необхідна електрична мережа. Їх можна використовувати там, де знаходяться тварини. Наприклад, портативним сканером зручно обстежити худобу на фермах.
У всіх УЗД-сканерів є ультразвукові датчики, панель управління і дисплей. При скануванні обробка сигналу виконується за допомогою вбудованого процесора, а на дисплеї можна бачити зображення. Використовувати сканер для УЗИ свиней MS Multiscan та інших тварин і виконувати сканування дуже просто.

Особливості апаратів УЗД, що застосовуються для ветеринарії

Для обстеження кішок і собак добре походять переносні та настільні апарати. Для проведення великої та дрібної худоби портативний пристрій - найбільш підходящий варіант. Для роботи на тваринницьких комплексах необхідно подбати про візку і подовжувачі.

Якщо дисплей вбудований в портативний апарат, тоді сканер можна закріплювати на грудях за допомогою ремінців. Також можна прикріплювати його на зап'ясті, на поясі. Це дає додаткову зручність під час роботи. Якщо сканер зафіксувати на лівому передпліччі, тоді датчик може перебувати в правій руці. Дисплей можна тримати на найбільш комфортній для зору відстані.

Різні види апаратів УЗД та усе необхідне для ветеринарії і тваринництва можна придбати в інтернет-магазині Biovet.
Аватар Nikolis Николай Лисов / Nikolis
Журналист ATinform

02.03.2020 в 21:10
0.0 из 5 // 0 Biovet, УЗД апарати для ветеринарії
Комментариев нет.
Войдите, чтобы оставить комментарий.