Вчити англійську онлайн

ATinformСтатьи 09.12.2022 в 17:10251Обсудить
Вчити англійську онлайн
Ілюстрація / Світлина: з відкритих джерел
Хороше володіння англійською безперечно приносить переваги в багатьох секторах, насамперед у роботі.

Можливо, ви чули, що англійська є ключем до світу роботи або що, не знаючи англійської, далеко не зайдеш. Добре: навіть якщо ви хочете трохи згладити ці твердження, знайте, що (більш ніж) у них є частка правди. Насправді знання англійської мови на високому рівні є перевагою кандидата, яку все більше компаній враховують при прийнятті на роботу. Тож це правда: хороше володіння англійською безперечно приносить переваги в багатьох секторах, насамперед у роботі. Вчити англійська онлайн дуже легко.

Проте за рішенням вивчати англійську стоїть набагато більше: так, тому що англійська мова вже є невід’ємною частиною багатьох аспектів повсякденного життя, аж до того, що ми часто вступаємо в контакт, навіть не помічаючи: коли ми читаємо новину, ми дивимося відео чи рекламу, читаємо щось на вулиці. Отже, добре знати це має значення.

Для роботи

Англійська є і залишиться мовою міжнародної торгівлі. Навіть у країнах, де вона не є офіційною мовою, 69% роботодавців сказали, що англійська є важливою для їх організації.

Крім того, у деяких секторах, наприклад у туризмі, знання англійської є абсолютно необхідним.

Для розваги

Ваші улюблені серіали майже напевно англійською. І, напевно, ваші улюблені відеоігри та канали Youtube також. Навіть якщо в більшості випадків ви можете розраховувати на пристойний дубляж, бувають випадки, коли субтитри вам не допомагають, і знання мови оригіналу є єдиним рішенням (і це ще веселіше!).

Щоб розмовляти з рештою світу

Вчити англійську онлайн

Англійська мова є і, швидше за все, залишатиметься основною мовою для неангломовних країн. Уявіть, що вам доводиться розмовляти з китайським однолітком вашого віку: використання англійської майже напевно буде найкращим рішенням для вас обох.

Розуміння неологізмів

Ви коли-небудь чули слово Handy замість Mobile phone? Якщо так, то це тому, що англійська також змінюється. Так, тому що більшість носіїв англійської мови не мають англосаксонського походження, і вони вносять деякі нові особливості в мову. Англійська мова набуває поширення навіть у неангломовному контексті, і не відставати від неї важливо для розуміння навколишнього світу.

Чому роботодавці вимагають вищих навичок

За словами опитаних роботодавців та експертів-лінгвістів, учні звичайних шкіл не залишають школу з необхідними для роботи знаннями мови. Тому скільки б ви не вивчали англійську мову в школі, швидше за все, вам доведеться вивчати її самостійно. american english center допоможе вам вивчити мову.

Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред ATinform

09.12.2022 в 17:10
0.0 из 5 // 0 англійська онлайн, англійська мова
Комментариев нет.
Войдите, чтобы оставить комментарий.