Встановлення чавунних печей Dovre

ATinformСтатьи 27.10.2022 в 18:13549Обсудить
Встановлення чавунних печей Dovre
Чавунна піч Dovre
В статті розглянемо основні переваги чавунних печей Dovre та особливості встановлення таких чавунних печей.

Чавунні печі Dovre широко відомі в усьому світі. Вони виготовляються з висококласного чавуну, який характеризується підвищеною міцністю, стійкістю до пошкоджень та високих температур і демонструє чудові експлуатаційні характеристики. Це забезпечує печам довговічність і надійність.

Переваги опалювальних печей Dovre

Чавунна піч Dovre

  • Можуть працювати не тільки на деревині, а й на вугіллі.
  • Можна регулювати інтенсивність горіння за допомогою системи подачі повітря.
  • Простий монтаж.
  • Економно витрачають паливо.
  • Виготовляються з міцного жаростійкого чавуну, що унеможливлює виникнення пожежі.
  • Компактні, завдяки чому піч можна розмістити у будь-якій частині приміщення.
  • Мають сучасне дизайнерське оформлення, тому органічно впишуться у будь-який інтер'єр.

В асортименті компанії Dovre є моделі з різною потужністю. Знаючи площу приміщення, можна легко підібрати оптимальний варіант, який чудово впорається з його обігрівом.

Вибираючи піч-камін від компанії Dovre в інтернет-магазині Дім тепла, ви отримуєте виріб високої якості, що підтверджується 10-річною гарантією від виробника. Печі Dovre відповідають усім встановленим у Європі нормам безпеки та стандартам якості.

Особливості встановлення чавунних печей Dovre

Чавунна піч DovreПечі-каміни Dovre, виготовлені з чавуну, мають велику вагу, тому їх рекомендується встановлювати на фундамент. Крім того, фундамент виконує функцію термоізоляції між піччю та підлогою. Його периметр повинен перевищувати периметр чавунної печі мінімум на 500 мм з кожного боку.

Необхідність облаштування фундаменту визначається на основі ваги виробу, а також допустимого вагового навантаження на підлогові перекриття будинку. Ці моменти можна з'ясувати у технічній документації до виробу або проконсультуватися з фахівцями.

Також необхідно дотримуватись безпечних відстаней від стін приміщення до чавунного корпусу. Для додаткового захисту рекомендовано облаштувати у місці розташування печі захисні стінки з негорючих ізоляційних матеріалів.

Компанія «Дім тепла» завжди рада допомогти з вибором оптимального опалювального приладу, спираючись на бажані габарити, потужність, дизайн та наявний бюджет. Кваліфіковані фахівці надають послуги зі встановлення димохідних систем та підключення до них печей і камінів під ключ.

Професійний монтаж дасть змогу забезпечити високий рівень пожежної та експлуатаційної безпеки, гарантувати ефективну роботу обладнання та суттєво подовжити термін його служби.

Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред ATinform

27.10.2022 в 18:13
0.0 из 5 // 0 чавунна піч, Dovre
Комментариев нет.
Войдите, чтобы оставить комментарий.