Зимові берці: особливості вибору якісної моделі

ATinformСтатьи 06.02.2023 в 02:21476Обсудить
Зимові берці: особливості вибору якісної моделі
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
Щоб забезпечити для військових та активних людей комфортні умови, слід на зимовий період купувати спеціальні берці.

Військове екіпірування обов’язково включає в себе якісні берці. Вони мають бути не тільки максимально зручними, але й надійно захищати ноги від пошкоджень, холоду та іншого негативного впливу. Тому для різних пор року існують різні моделі.

Спеціальні зимові берці можна знайти за посиланням https://armeec.com.ua/ua/bercy/zimnie-bercy/ у воєнторзі «Армієць». Придбати таке взуття можуть не лише військові, а й туристи, мисливці, учасники експедицій і т.д.

Особливості зимових берців

Щоб забезпечити для військових та активних людей комфортні умови, слід на зимовий період купувати спеціальні моделі. Вони мають кілька переваг:

  • Протектор відрізняється прийнятною глибиною. Сама підошва відрізняється міцністю та надійністю. Саме тому в берцях можна переміщатися по грунту, сльоті або снігу. Можливість ковзання чи отримання травми у таких берцах значно знижується.
  • Висота берців підібрана акуратно. Вона зберігає оптимальну рухливість тих суглобів, які входять у гомілковостоп.
  • На стан берців не впливає механічне навантаження, сильна волога, температурні коливання та мороз.

Зимові берці: особливості вибору якісної моделі

Як вибрати потрібну модель?

Оскільки воєнторг Армієць пропонує покупцям велику кількість різноманітних моделей, до вибору варто ретельно підходити. Як орієнтир варто використовувати кілька параметрів:

  • Матеріал. Для пошиття верхньої частини берців використовують нубук, хромову шкіру, а також замшу. Виходити при виборі матеріалу треба з того, в яких умовах експлуатуватимуться берці.
  • Особливості утеплювача. Для того щоб зробити берці комфортнішими, виробники доповнюють їх утеплювальним шаром із натуральної овчини. Це хутро має відмінні теплоізоляційні показники. У деяких випадках до складу вводять мембрану чи певні технологічні тканини.
  • Особливості підошви. Для її створення застосовують термоеластопласт або каучук. Кожен матеріал має певні особливості та властивості.
  • Наявність каблука. Деякі моделі доповнюють порожніми підборами, що відрізняються невеликою вагою. Але є й ті моделі, які оснащені цільнолитими підборами. Вони виділяються тривалішим терміном експлуатації.
  • Відтінок. Щоб зробити вибір на користь привабливого відтінку, варто звертати увагу на особливості місцевості. Взуття має бути не марким, щоб бруд не зіпсував його.

Вартість якісних зимових берців не може бути низькою. Тому варто підготуватися до певних витрат. Але воєнторг «Армієць» відомий тим, що на всі товари встановлює доступні ціни.

Аватар Nikolis Николай Лисов / Nikolis
Журналист ATinform

06.02.2023 в 02:21
4.0 из 5 // 2 зимові берці, військове взуття
Комментариев нет.
Войдите, чтобы оставить комментарий.