Бітрікс24: CRM система для рекрутингу

ATinformСтатьи 12.12.2020 в 14:23683Обсудить
Бітрікс24: CRM система для рекрутингу
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
За допомогою сервісу Бітрікс24 можна за максимально короткий термін виконати безліч різної роботи, не втрачаючи час.
Для того щоб забезпечити більш ефективну роботу компанії, можна користуватися спеціально підготовленими системами для рекрутингу. І серед загального числа подібних пропозицій виділяється Бітрікс24. Чим саме він завоював популярність, розкажемо далі.       

Доступні функціональні можливості


1. Залучення нового персоналу і його просування

Використовуючи сервіс Bitrix24.ua, можна публікувати нові вакансії. Це важливо, оскільки за допомогою даної функціональної можливості вдасться не тільки залучати нових співробітників, але і мотивувати тих працівників, які вже працюють в компанії. Це дає можливість вибрати тих співробітників, які хочуть добитися певних висот.

Додатково за допомогою Бітрікс24 можна готувати зарплатні листи, а також листи для відпустки. Це значно спрощує процес, а також дозволяє досягати відмінних результатів, втрачаючи менше часу.

2. Можливість створення електронних заявок

За допомогою сервісу Бітрікс24 можна за максимально короткий термін підготувати велику кількість заявок, а також провести досить швидку їх обробку. При цьому марно витрачати час не потрібно.

За допомогою сервісу Бітрікс24 можна підготувати пропуск, а також певні візитки або ж інші речі.

3. Наявність ефективної дошки оголошень

У програмі Бітрікс24 є спеціально підготовлена дошка оголошень. Її можна використовувати для того, щоб готувати і виставляти оголошення про продаж, про оренду, про придбання техніки, об'єктів нерухомості, інших речей. Це важливо, оскільки співробітники зможуть вирішити свої проблеми, не витрачаючи даремно час.
Бітрікс24: CRM система для рекрутингу
 

4. Наявність ефективних комунікаційних каналів

Віддаючи перевагу програмі Бітрікс24, керівництво рекрутингових організацій може користуватися різноманітними формами комунікацій. Наприклад, можна робити дзвінки, використовувати месенджер, та інше. При необхідності можна здійснювати ефективну розсилку.

Відмінні риси Бітрікс24

Багато бізнесменів віддають перевагу програмі Бітрікс24. Чому?
  1. За допомогою програми можна налаштовувати комунікацію між клієнтами і співробітниками компанії. При цьому всі переписки, а також історії можна зберігати, а також отримувати до них доступ.
  2. Можливість автоматизації. При необхідності ті процеси, які будуть повторюватися, можна автоматизувати. Це важливо, оскільки дозволяє заощадити чимало часу.
  3. Можливість підвищення ефективності роботи. Так, в режимі реального часу можна налаштовувати і відстежувати основні процеси.
  4. При необхідності можна готувати чати за певними угодами. Це важливо, оскільки в процесі можна вести переговори з різноманітними клієнтами та співробітниками.
  5. З співробітниками можна спілкуватися в особистому або ж в загальному чаті. Це дозволяє вести переговори, давати завдання, виконувати інші дії.
Таким чином, віддаючи перевагу системі Бітрікс24, можна отримати доступ до безлічі функціональних можливостей. Це дозволяє підвищити ступінь ефективності бізнесу.
Аватар Nikolis Николай Лисов / Nikolis
Журналист ATinform

12.12.2020 в 14:23
0.0 из 5 // 0 Бітрікс24
Комментариев нет.
Войдите, чтобы оставить комментарий.