Ідеї ​​подарунків дівчині на день народження: топ 5 оригінальних варіантів

ATinformLifeStyle 07.06.2022 в 11:02779Обсудить
Ідеї ​​подарунків дівчині на день народження: топ 5 оригінальних варіантів
Ілюстрація / Світлина: з відкритих джерел
В першу чергу варто враховувати характер та інтереси вашої жінки, тоді у вас точно буде набагато більше шансів вгадати з подарунком для неї.

Свята – це чудова можливість привітати свою другу половинку та вручити їй подарунок її мрії. Ну а якщо у вашої дівчини й взагалі день народження, то вам точно варто постаратися, щоб знайти для неї дійсно гідний знак уваги. Спеціально для вас ми зібрали топ 5 не просто універсальних, але й цікавих варіантів для презентів, серед яких ви можете вибрати щось для своєї коханої.

Проєктор

Багато людей рідше ходять до кінотеатрів і стали віддавати перевагу перегляду улюблених фільмів вдома, тим більше, що для цього існує такий чудовий гаджет, як проєктор. Налаштовується він досить легко і може зчитувати інформацію як з ноутбука, так і телефону, транслюючи її на великий екран.

Завдяки цьому ваша кохана зможе влаштовувати справжні сеанси з перегляду відео у себе вдома, запрошуючи вас чи друзів на вечори улюблених серіалів, мультфільмів, фільмів чи розважальних шоу.

Прикраси

Хоч цей подарунок і не найоригінальніший, але при цьому дійсно бажаний, адже отримувати різні прикраси любить кожна представниця прекрасної статі. Насамперед радимо вам розглядати як презент кільце, особливо, якщо ви плануєте зробити дівчині пропозицію. Але й окрім цього варіанта є багато інших непоганих ідей, наприклад кулон з початковою літерою її імені, браслети та намистини від Pandora, сережки з її улюбленим дорогоцінним каменем, ланцюжок, брошка та багато іншого.

Сертифікат

подарунковий сертифікат

Дуже часто чоловіки, коли не знають, що подарувати коханій, вручають їй певну суму, щоб вона сама могла вибрати собі подарунок. Хоч це і непоганий варіант, але виглядає він для багатьох так, наче хлопець і не намагався підібрати щось для своєї коханої дівчини. Хорошим рішенням буде подарувати сертифікат, який допоможе дамі вибрати один із магазинів і саме там вибрати для себе щось варте. Вам лише слід замовити таку картку на https://onecard.gift/podarki-devushke і вручити її своїй дівчині, а вона вже визначитися з датою походу на шопінг і точно зможе вибрати собі подарунок своєї мрії!

Подорож

Для того, щоб здивувати дівчину, іноді варто розширити для неї кордони, причому іноді буквально. Це означає, що вам варто вибрати для улюбленої оптимальний маршрут та подарувати їй квиток у подорож, причому бажано скласти їй у цій подорожі компанію.

Це може бути путівка в одне з європейських міст, на курорт, в якусь незвідану туристами місцевість або ж зовсім поїздка в місто в Україні, в яке вона давно мріяла потрапити. Повірте, їй сподобається подібний презент і вона точно залишиться їм задоволена!

подорож у подарунок

Кільцева лампа

Навіть якщо дівчина і не блогер, напевно, вона все одно із задоволенням веде свої акаунти в соціальних мережах. Така лампа призначена спеціально для запису ідеальних сторіс і для того, щоб робити портретні зйомки. Радимо вам вибирати моделі зі спеціальним тримачем для смартфона, тоді вашій коханій буде значно зручніше все знімати, і вона зможе поповнити свою стрічку в Інстаграмі новим цікавим та якісним контентом.

І пам'ятайте, що в першу чергу варто враховувати характер та інтереси вашої жінки, тоді у вас точно буде набагато більше шансів вгадати з подарунком для неї!

Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред ATinform

07.06.2022 в 11:02
4.0 из 5 // 1 подарунок дівчині, подарунок, день народження
Комментариев нет.
Войдите, чтобы оставить комментарий.