Як вибрати косметику для чутливої шкіри?

ATinformСтатьи 18.02.2022 в 20:18466Обсудить
Як вибрати косметику для чутливої шкіри?
© La Roche-Posay
Чутлива шкіра потребує регулярного зволоження і живлення. Поживні речовини можуть надходити з денного та нічного кремів, сироватки, лосьйону тощо.

Чутлива шкіра може стати постійним джерелом проблем, якщо за нею неправильно доглядати. Неякісна косметика, невідповідний догляд та забруднене повітря призводять до появи запалення, подразнення, прищів. Щоб уникнути цих проблем, варто вибрати косметичні засоби, що відповідають цьому типу шкіри.

Якою має бути косметика для чутливої шкіри?

Щоб підтримувати здоров'я та красу чутливої шкіри, варто обирати натуральну косметику. Спеціальні розробки можна знайти серед продукції бренду La Roche-Posay, який має цілу лінію косметики, розроблену дерматологами. Це інноваційні засоби для:

  • зволоження;
  • живлення;
  • заспокоєння;
  • відновлення;
  • захисту.

Чутлива шкіра потребує регулярного зволоження і живлення. Поживні речовини можуть надходити з денного та нічного кремів, сироватки, молочка, лосьйону тощо.

Важливо, щоб у складі цих засобів не було активних фруктових кислот та ретинолу, які можуть викликати алергію та подразнення. Зважайте також на кількість синтетичних складників та обирайте варіанти, де їх найменше. Сьогодні доступний широкий вибір органічних кремів, що не містять барвників, і це оптимальний варіант.

Шкіра, яка часто буває пошкодженою, потребує активного відновлення, тому косметика з пантенолом може бути корисною. Важливого значення набуває захист шкіри від забрудненого повітря, перепадів температур, брудної води. Тому важливо не лише щоденно очищати обличчя, а й використовувати спеціальні креми із захистом від ультрафіолету.

Етапи догляду за чутливою шкірою

косметика для чутливої шкіри

Догляд за чутливою шкірою має складатися з таких процедур:

  • очищення;
  • тонізування;
  • зміцнення.

Обов'язково змивайте декоративну косметику та вмивайтеся зранку і ввечері за допомогою пінки. Лосьйони для чутливої шкіри не мають містити спирту, а пінка — твердих частинок для пілінгу. Потрібно м'яке очищення, тонік або бальзам із заспокійливою дією, а також денний і нічний крем для зміцнення та захисту клітин. Не шкодуйте часу на догляд за обличчям, користуйтеся якісною косметикою — і ваша шкіра буде здоровою та сяючою.

Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред ATinform

18.02.2022 в 20:18
0.0 из 5 // 0 чутлива шкіра, La Roche-Posay, косметика
Комментариев нет.
Войдите, чтобы оставить комментарий.