Конгресменці Спартц загрожує до року ув'язнення за спробу пронести пістолет на літак

ATinformМир 02.07.2024 в 22:13204Обсудить
Конгресменці Спартц загрожує до року ув'язнення за спробу пронести пістолет на літак
Фото: кадр из видео
В офісі конгресменки заявили, що вона «випадково» привезла порожній пістолет у своїй валізі

Конгресменці з Республіканської партії США Вікторії Спартц висунули звинувачення у порушенні правил носіння вогнепальної зброї в міжнародному аеропорту у штаті Вірджинія. Про це повідомляють The Hill та Associated Press.

Інцидент стався 28 червня у Вашингтонському міжнародному аеропорту імені Даллеса. Управління транспортної безпеки заявило, що під час перевірки співробітники аеропорту імені Даллеса виявили вогнепальну зброю 38 калібру – вона не була заряджена.

Як пояснюють журналісти, управління транспортної безпеки США дозволяє пасажирам подорожувати з вогнепальною зброєю, але вона повинна бути задекларована в авіакомпанії та упакована в жорсткий чохол в зареєстрованому багажі пасажира. Вогнепальна зброя заборонена на пунктах контролю безпеки.

NBC News додає, що закон, який порушила Спартц, кваліфікує як злочин "володіння або транспортування" пістолета або іншої небезпечної зброї "до будь-якого термінала аеропорту авіаперевізника". 

В офісі конгресменки заявили, що вона"випадково" привезла порожній пістолет у своїй валізі. За словами речника Спартц, це трапилося перед міжнародним вильотом представниці Конгресу з аеропорту Даллеса на засідання Парламентської асамблеї Організації з безпеки і співробітництва в Європі в Румунії.

Якщо провину Спартц доведуть у суді, вона може сісти за ґрати на один рік. В іншому випадку її можуть оштрафувати на $2500.

Аватар Skibair Ирина Скиба / Skibair
Журналист ATinform

02.07.2024 в 22:13
4.0 из 5 // 1 ув'язнення, пістолет, конгресменка, Спартц
Комментариев нет.
Войдите, чтобы оставить комментарий.