Меблі для кухні: які краще вибрати

ATinformСтатьи 08.05.2023 в 11:43704Обсудить
Меблі для кухні: які краще вибрати
Ілюстрація / Світлина: з відкритих джерел
Меблі на кухні мають бути не лише стійкими до вологи та температури, крапель пару й жиру, які осідають на поверхнях. Важливо створити зручний простір.

Кухня — одне з найбільш складних для облаштування приміщень у квартирі або будинку. Це пов’язано з тим, що у ньому часто під час приготування бувають різкі перепади температур, сильно підвищуються показники вологості. Господарі проводять у цьому місці багато часу, коли готують їжу чи просто снідають, обідають, вечеряють із родиною або друзями.

Меблі мають бути не лише стійкими до вологи, температурних перепадів, крапель пару й жиру, які осідають на поверхнях. Важливо створити зручний і компактний простір, усі складові якого гармонійно поєднуватимуться між собою. При цьому слід враховувати особливості користування кухнею у кожній окремій родині — наприклад, якщо у квартирі живе одна людина, яка готує небагато, їй достатньо лише найнеобхідніших предметів.

Які критерії потрібно враховувати

меблі для кухні

Важливо придбати не лише зручний гарнітур, а й такий, який прослужить максимально довго й не потребуватиме швидкої заміни. Перш ніж купити кухню, слід уточнити, з яких матеріалів її виготовили — одні виробники використовують МДФ, ДСП, інші більш дорогий масив натурального дерева. Має значення й розмір — наприклад, для малогабаритного приміщення більше підходить прямий гарнітур, який встановлюють вздовж однієї стіни.

Важливі також ящики, а саме зручність механізмів їх висування. Слід звернути увагу на відстань між полицями та місткість, щоб на них було легко розмістити все необхідне.

Кухня зазвичай складається із напільних та настільних модулів різної місткості — для покупця має значення, як вони виглядають всередині й скільки посуду, техніки чи інших речей там можна зручно встановити.

Які меблі знадобляться на кухні

Ту кожен господар вирішує сам, адже асортимент гарнітуру дуже широкий як за стилями, так і розмірами та іншими особливостями. Дуже зручними є модульні кухні, їх можна обирати тут https://www.dybok.com.ua/ua/product/catalog/35 — таке рішення вже від початку містить усе, що має бути у приміщенні для зручного використання.

меблі для кухні

Щоб комфортно почуватися під час родинних вечорів чи прийому гостей, знадобляться такі елементи:

  • підвісні полиці, куди встановлюють певні одиниці техніки чи інші речі;
  • шафи для посуду, продуктів;
  • кухонний стіл — є обов’язковим навіть у невеликій кухні, для такого приміщення найкраще придбати розкладний;
  • стільці для господарів і гостей;
  • табурети й тумби.

Якщо площа приміщення дозволяє, купують також барну стійку, для неї знадобляться спеціальні стільці. В інтернет-магазині ДУБОК представлено дуже багато різноманітних варіантів для невеликої чи більш місткої, просторої кухні. Тут можна обрати моделі у різних стилях і кольорах.

Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред ATinform

08.05.2023 в 11:43
0.0 из 5 // 0 меблі для кухні, меблі, кухня
Комментариев нет.
Войдите, чтобы оставить комментарий.