Налаштування контекстної реклами від агентства Penguin-team

ATinformСтатьи 03.10.2022 в 00:15369Обсудить
Налаштування контекстної реклами від агентства Penguin-team
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
Penguin-team багато років надає послуги контекстної реклами, маючи серед клієнтів багато відомих брендів.

Незалежно від сфери діяльності компанії чи підприємця, кожен, напевно, має конкурентів. І їх, найімовірніше, багато. У таких умовах неможливо досягти успіху, просто роблячи свою роботу добре, випускаючи якісну продукцію. Про них можуть не дізнатися потенційні клієнти, якщо активно не рекламувати і не просувати свої послуги. Щоб досягти успіху, рекламувати свій продукт сьогодні потрібно не лише офлайн, а й онлайн.

Одним із найефективніших способів просування є контекстна реклама в інтернеті. Налаштувати її можна самостійно, але це не так просто, як може здатися. Багато хто на особистому досвіді переконався, що краще навіть не намагатися, якщо немає відповідних навичок і знань, тому що можна даремно витратити час і гроші, не окупивши навіть витрати. Найкраще довірити роботу професіоналам. І бажано не приватникам, а спеціалізованій компанії. Наприклад, рекламне агентство Penguin-team для цих цілей чудово підійде.

Про компанію

Penguin-team у цій сфері працює не перший рік. Причому вона співпрацює з не лише з вітчизняними підприємцями. Багато клієнтів з інших країн СНД, Нової Зеландії, Канади, Великобританії, ПАР, США, Норвегії і не тільки. На сайті компанії можна навіть ознайомитись з географією клієнтів, щоб дізнатися, які масштаби присутності компанії. Щоб скористатися її послугами, особисто їхати відвідувати офіс не потрібно. Клієнт може перебувати у будь-якій точці земної кулі. Все можна обговорити та узгодити за телефоном, електронною поштою, месенджерами тощо.

Налаштування контекстної реклами від агентства Penguin-team

У компанії працюють справжні професіонали з багаторічним досвідом, які як риба у воді почуваються у цій сфері. Вони чудово знають, як працюють усі ці механізми. В основному робота ведеться на таких майданчиках та сервісах, як:

  • Google Ads;
  • Amazon Ads;
  • Facebook Ads.

Також є послуга аудиту Google Ads.

Чому саме Penguin-team

Це не новоявлені фахівці з контекстної реклами, які пропонують свої послуги після проходження короткострокових курсів, які самі до ладу не розуміють, що робити і що від них хочуть. Це серйозна компанія, що працює з великими організаціями, що збільшує їх обороти, дає офіційні гарантії на свої послуги. Також за посиланням https://pengstud.com/ua/vakansiya-ppc-faxivcya/ Penguin-team регулярно набирає нових фахівців. На сайті Pengstud.com можна докладніше вивчити перелік доступних послуг, розцінки, ознайомитись з компаніями, які користуються послугами агенції. Серед них дуже багато відомих брендів. Це вже говорить багато про що.

Аватар Nikolis Николай Лисов / Nikolis
Журналист ATinform

03.10.2022 в 00:15
0.0 из 5 // 0 Penguin-team, контекстна реклама
Комментариев нет.
Войдите, чтобы оставить комментарий.