Синоптик дала прогноз на сьогодні в Україні

Синоптик дала прогноз на сьогодні в Україні
Фото: Getty Images
У більшості областей сьогодні, за даними синоптика, передбачається +26...+29 градусів

Сьогодні, 6 липня, в Україні спека трохи спаде, а температура стане більш комфортною. Крім того, очікується антициклон. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прогноз синоптика Наталки Діденко у Facebook.

"У суботу в Україні температура повітря очікується комфортною. "Осядуть" трохи градуси навіть у східній частині. Тобто, там все одно буде спека, проте +35...+37 зміняться на +30...+32 градуси", - розповіла вона.

У більшості областей сьогодні, за даними синоптика, передбачається +26...+29 градусів.

"Найспекотнішим лише залишиться південь України, +30...+35 градусів. Домінування антициклону унеможливить якісь серйозні опади, переважатиме вихідними повсюди суха погода з високою пожежною небезпекою", - додала Діденко.

У Києві 6 липня побуде досить комфортна погода, +27...+29 градусів. Дощів не видно - антициклон. Надалі в столиці спека посилиться.

Погода на наступному тижні

З понеділка і впродовж усього наступного тижня спека в Україні посилиться. Температура повітря досягатиме впродовж дня +33...+37 градусів, на півдні, сході та в більшості центральних областей +34...+39, місцями до +40 градусів.

Аватар Skibair Ирина Скиба / Skibair
Журналист ATinform

06.07.2024 в 11:15
0.0 из 5 // 0 Синоптики, погода, прогноз
Комментариев нет.
Войдите, чтобы оставить комментарий.