Синоптики дали прогноз на сьогодні в Україні. Де чекати дощі

Синоптики дали прогноз на сьогодні в Україні. Де чекати дощі
Фото: РБК-Украина
Синоптики, говорячи про погоду у вересні 2024 в Україні, не виключають, що можливі заморозки.

Сьогодні, 2 вересня, в Україні буде спекотно, до 32°. Але в частині регіонів все ж таки не обійдеться без опадів. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на "Укргідрометцентр"

Мінлива хмарність. У південно-східній частині, вночі у Житомирській, Хмельницькій, Вінницькій та Одеській областях місцями невеликі короткочасні дощі, грози; на решті територіїбез опадів.

Вітер переважно північно-східний, 5-10 м/с; у східних областях вдень місцями пориви 15-20 м/с. Температура вдень 27-32°.

Погода в Києві та області

Мінлива хмарність, без опадів. Вітер переважно північно-східний, 5-10 м/с. Температура вдень 27-32°; у Києві вдень 28-30°.

Погода у вересні в Україні

Синоптики, говорячи про погоду у вересні 2024 в Україні, не виключають, що можливі заморозки. Також, з огляду на особливості пори року, очікується поступове похолодання.

Варто зазначити, що на даний момент, з 28 серпня до 11 вересня, в Україну вже зайшло молоде "бабине літо". Ймовірно, саме з цієї причини обіцяне похолодання в Україні з 3 вересня проявиться на найближчому робочому тижні виключно зниженням нічних градусів.

Аватар Skibair Ирина Скиба / Skibair
Журналист ATinform

02.09.2024 в 11:31
4.8 из 5 // 8 прогноз, погода, Синоптики
Комментариев нет.
Войдите, чтобы оставить комментарий.