У Великій Британії кішка потрапила до Книги рекордів Гіннеса (відео)

ATinformLifeStyle 18.10.2023 в 17:45228Обсудить
У Великій Британії кішка потрапила до Книги рекордів Гіннеса (відео)
Фото: guinnessworldrecords.com
Кішка встановила рекорд найгучнішого у світі муркотання. Гучність становила 54,59 децибел.

Кішка Белла з Гантінгдона в Кембриджширі встановила світовий рекорд із найгучнішого муркотіння. Про це повідомляється на офіційному сайті.

Зокрема, муркотіння 14-річної домашньої улюблениці зафіксовано на цифрі 54,59 децибел, що еквівалентно звуку чайника, що кипить, або звуку пральної машинки.

За словами її власниці, Ніколь Спінк, унікальний талант Белли з'явився цілком природно:

"Вона муркоче цілими днями! Якщо поруч є їжа або обійми, вона завжди муркоче. Також, коли дивиться телевізор - вона любить, коли телевізор працює голосно. Мій покійний чоловік завжди скаржився, що її муркотіння вечорами перекриває звук телевізора".

Сім'я Спінк завжди підозрювала, що Белла може мати найгучніше муркотіння у світі.

Тож одного разу, переглядаючи книгу рекордів Гіннеса, Ніколь та її донька вирішили перевірити свою теорію. Вони завантажили на свій телефон додаток, який записував і вимірював муркотіння кішки, доводячи їхню правоту.

В день встановлення рекорду Дейв Вілсон, офіційний суддя Книги рекордів Гіннеса, який займався спробою Белли встановити рекорд, та інженер-акустик підготували кімнату в будинку, де живе кішка, щоб заблокувати зовнішні шуми, і встановили записуючі пристрої, перш ніж тварина влаштувалася на своїй улюбленій подушці і почала муркотіти. Щоб встановити рекорд, Беллі потрібно було муркотіти голосніше за 50 децибел.

Аватар Skibair Ирина Скиба / Skibair
Журналист ATinform

18.10.2023 в 17:45
0.0 из 5 // 0 Британія, Книга рекордів Гіннеса, кішка
Комментариев нет.
Войдите, чтобы оставить комментарий.